Prisene på Motorola Moto E med Yoigo og Simyo

Motorola Moto E ankommer Spania for å bli en referanse i oppføringsområdet. Android-smarttelefonen blir med i katalogen av Simyo og Yoigo. Begge operatører tilbyr muligheten til å betale i avdrag.

Bilde - Prisene på Motorola Moto E med Yoigo og Simyo

Spesifikasjoner Motorola Moto E

Terminalen har spesifikasjoner med en 4,3-tommers skjerm, 1,2 GHz dual-core prosessor, 1 GB RAM, 4 GB utvidbart internminne, den nyeste Android 4.4 KitKat, 3G-tilkobling og et 5-megapiksel kamera uten blits.

Moto E-pris med Simyo

OMV Simyo tilbyr Moto E med en avbetaling på 3,5 euro per måned i 24 måneder eller i engangsbetaling på 109 euro. Operatøren har ikke varighet i hastigheten, så den kan endres når det er ønsket.

Pris på Moto E med Yoigo

På sin side tilbyr Yoigo Moto E in avbetaling på 3 euro per måned i 24 måneder. Også i Yoigo er det mulig å returnere terminalen på slutten av betalingene og lagre 27 euro til sluttbetaling.

Motorola Moto G for 1 euro / måned på Yoigo

Ved å dra nytte av ankomst av Moto E, tilbyr Yoigo Moto G for 1 euro per måned i 24 måneder. Etter to år vil klienten måtte betale 24 euro endelig betaling. På den annen side er den også tilgjengelig for € 69 i en enkelt betaling.

Husk at til alle disse beløpene må vi legge til datahastigheten og samtalene vi ønsker i operatøren.