Private Instagram-historier kan deles på grunn av en feil

Personvernproblemene for Facebook virker uendelige.

Det er vanskelig å gå en uke uten å oppdage en nytt hull som engasjerer brukere.

Som den som har kommet fram i dag og det tillater deling av private historier for en helt grunnleggende fiasko.

Faktisk er det bare noen få kunnskaper om HTML (språket der de fleste websider er utviklet) og hvilken som helst datamaskinleser.

Slik rapporterer du et Instagram-innlegg

Bare gå til alternativet inspiser siden eller gjenstanden (kan nås med høyreklikk) for å finne alt innholdet som er lagret på det nettstedet.

Mellom alle kodelinjene har vi begge Offentlige og private bilder og historier som brukeren ikke vil vise.

Ved å gå inn på dette alternativet og med litt tålmodighet kan du finne JPEG direkte lenker (for bildene) og MP4 (for videoer og historier).

Disse koblingene er de som er lagret på Instagram-servere (eid av Facebook) og å dele dem, bare kopier dem og send dem til hvem som helst.

Det er ikke engang nødvendig å ha en konto på det sosiale nettverket for å se dem.

I følge testene utført av oppdagerne av kjennelsen, koblingene til historiene ville være i kraft i et par dager mens de fra applikasjonen bare kan være tilgjengelige i 24 timer.

En talsmann for Facebook ønsket å ta jernet ut av saken, og uttalte at “det kan sammenlignes med et skjermbilde av noen som fulgte den private kontoen.”

Men ingenting videre, siden jeg har en direkte lenke til Storie-filen og igjen blir lagret på serverne lar deg se hele videoen og lagre den på din telefon eller datamaskin.

Det er også den eneste måten å vite at denne Storie er ekte og ikke er en montering.

Vi mister også oversikten over visualiseringene som historiene våre gjør.

Instagram lar deg vite hvem som har sett dem, og med denne nye kjennelsen kunne noen av våre venner se dem uten å vises i tellingen.

Denne kjennelsen åpner også for å tenke det Når vi sletter bildene, kan koblingene fortsette å fungere og selv om de ikke er direkte tilgjengelige, kan noen som har lagret dem fortsatt se dem.

Dette sikkerhetsbrudd det er mer sammensatt enn applikasjoner relatert til, og kan være avdekket en tid på grunn av selve HTML-programmeringen.

Så mye nøye med å laste opp historier eller noen annen type Instagram-innlegg fordi kontoen vår er kanskje ikke så privat som vi trodde.

Pass på Sharazon, butikken som tilbyr billige iPhoner på Instagram

Via: BuzzFeed