contadores Skip to content

Problemer fortsetter med iOS 11 beta 1

Apple slipper den offentlige betaversjonen av iOS 11.1 ettersom kundeklager stort sett fortsetter om det raske batteriet. Bruksområder er også rapportert. Det kaliforniske selskapet ga ut iOS 11-oppdateringen for to uker siden med en rekke nye funksjoner. Men brukere rapporterer et betydelig fall i ytelsen etter oppgradering.

Apper tar for lang tid å åpne eller krasje fullstendig ved lasting. Selskapet ga ut en oppdatering, iOS 11.0.1, forrige uke for å adressere noen av feilene, og Apple har utgitt den første offentlige prøveversjonen av en 11.1-oppdatering til iOS-programvaren sin på midt i økende brukerklager om programvaren.

Imidlertid ser det ut til at mange brukere de har fortsatt problemer alt fra appkrasj til omstart, og krasjer til og med når kameraet startes, og ber Apple om å utgi en “beta” -oppdatering av en 11.1-versjon av den kontroversielle programvaren.

Registrerte betatestere mottar iOS 11.1 beta-oppdateringen via OTA etter å ha installert det aktuelle sertifikatet på en iOS-enhet. De som vil bli med i betatestingsprogrammet kan registrere seg på Apples nettsted for betatesting , som gir brukerne tilgang til iOS, macOS og betas fra tvOS.

Det er bare en uke siden Apple ga ut iOS 11, men midt i klager over det batteriet går raskt tomMed tilfeldige blackouter og telefoner som nå “sitter fast i apper”, har selskapet allerede utgitt den første oppdateringen.

Selv om det er uklart hvilke feil som er spesifikt adressert, har noen iPhone-brukere rapportert at forbedringer så langt ser ut til å inkludere problemet med batterilevetid. Siden lanseringen av det nye operativsystemet har misfornøyde brukere gjort en ting tydelig: iOS 11 er et batterilader.

Men det er ikke det eneste problemet. Andre har rapportert at systemet generelt er ustabilt, noe som fører til problemer med Apple Pay, TouchID og iMessage. Derfor vi vil vite om du har problemer med iOS 11 eller om ikke så fint som det skal være. Vi leser dem gjerne i kommentarer. Ser deg snart.