Problemer i Galaxy Note 3 og Android 4.4.2-oppdatering

Det ser ut til at den lange ventetiden på å få en versjon av det nye Google-operativsystemet ikke er full av gleder. Med feilene som oppstår i noen terminaler som allerede er oppdatert, gjør de første problemene med Galaxy Note 3-seriensom ikke har mottatt noe Android 4.4.2-oppdatering.

Brukere har rapportert at i tilfelle av Samsung Galaxy Note 3Når du oppdaterer til den nye versjonen av Android 4.4.2 er det kompatibilitetsproblemer med det uoffisielle tilbehøret til smarttelefonen. Den som har generert mest kontrovers på nettet, er saken om den spesifikke S-View Flip Cover di Spigen, som du kan se på skjermdumpen over.

Feilen med dette ikke-originale tilbehøret til Galaxy Note 3S-View Flip Cover di Spigen har en enkel løsning. I det minste i de fleste tilfeller er de som har oppgradert telefonen sin og deretter klart å få tilbehøret til å fungere ved ganske enkelt å slå terminalen av og på igjen. Men i alle fall er det ikke så gode nyheter.

Og det er at hvis Samsung nå har klart å innføre endringer i Android 4.4.2-kode For på en eller annen måte å unngå bruk av ikke-originalt tilbehør på Galaxy Note 3, kan vi møte en første versjon av operativsystemet som blokkerer dem fullstendig. For øyeblikket fikser omstarten dem, men i neste oppdatering er kanskje ikke lykken lenger på vår side. Synd at Samsung ser etter denne typen begrensninger for brukeren, tror du ikke ?.