Problemer med iPhone-gyroskop og akselerometer Gjenta

På flere nettsteder i løpet av denne måneden av januar rapporteres det fortsatt om alvorlige problemer i driften av iPhone 5s med akselerometer og gyroskop. Selv om disse allerede er analysert på nettstedet vårt, og Apple er klar over hva som skjer i visse enheter på den nyeste smarttelefonen, ser det ikke ut til at det blir gitt løsninger for øyeblikket, men snarere tvert imot.

Problemene med iPhone 5s gyroskop og akselerometer de gjentas, og flere og flere brukere rapporterer dem på terminalene sine, som enten ikke svarer på endringer i posisjon eller har lavere ytelse. De uoffisielle spesialiserte tekniske tjenestesidene gir imidlertid ingen annen løsning enn å returnere telefonen til Apple for funksjonsfeil.

Mange brukere ventet på at disse feilene, som til tross for at de er alvorlige, er mindre siden de ikke påvirker den generelle ytelsen til telefonen eller gjør den ikke-operativ, de har blitt fikset i fremtidige versjoner av operativsystemet eller kan gjenopprettes gjennom en viss nedlasting av programvare som løser feilen. Men jeg er redd det ikke er noe i Apples planer, i det minste foreløpig, som indikerer det iPhone 5s gyroskop og akselerometer er ordnet på denne måten.

Derfor, hvis du er en av brukerne som har lett etter en løsning i noen tid, og som allerede vet hvor dårlig din Iphone 5s, men du bestemte deg ikke fordi kanskje oppdateringen snart skulle komme, jo bedre er at jo før du går til teknisk tjeneste. Jo raskere du sender den, jo raskere vil den bli reparert. Og husk at alle disse feilene er inkludert i fabrikkgarantien.