Problemer med strømknappen på iPhone 5: hvordan løses de?

Selv om vi i disse dager med hensyn til Apple-verdenen har vært veldig oppmerksomme på analysen av rykter som kommer om lansering av nye enheter, spesielt de som vi vil se under arrangementet 22. september, og også til nyhetene som har brakt oss iPhone 5s og iPhone 5cI tillegg til det nye mobile operativsystemet iOS 7, glemmer vi ikke at du har tidligere terminaler, og i dette tilfellet skal vi analysere problemene med Power-knappen på iPhone 5 og hvordan du løser dem, fordi det er flere brukere som klager på et problem betjening av denne knappen på terminalen din.

Problemer med strømknappen på iPhone 5: hvordan løses de?

Hvis du lider av at på / av-knappen på din iPhone 5-terminal ikke lenger svarer som den skal, har du i utgangspunktet to alternativer, eller tar den for å reparere, noe som anbefales i tilfelle telefonen er under garanti, noe vi husker i Spania er to år , eller i tilfelle det ikke er det, kan du be om et budsjett for å vite på forhånd kostnadene, som ikke vil være økonomiske, eller gå gjennom en justering i operativsystemet for å finne alternativer til funksjonene den har. Nedenfor forklarer vi trinn for trinn hvordan du gjør det siste, som vil ta et par minutter og som du kan hoppe over knappen med Slå på iPhone 5.

Slik løser du strømknappeproblemet på iPhone 5 ved hjelp av Assistive Touch

Det vi skal gjøre er å fjerne Knapp funksjonalitet, at i tilfelle det ikke fungerer og ikke kompenserer deg, er det bare å reparere det, selv om det ikke er det mest behagelige at du vil fortsette å bruke iPhone 5

Gå til Innstillinger> Generelt> Tilgjengelighet> AssistiveTouch

  • Når innstillingene er lagret, må du lære deg at for å låse iPhone, må du gå til Lås og deretter låse skjermen.
  • For å slå av iPhone-en må du trykke noen sekunder på Slå av skjermen til alternativet Skyv for å slå av vises.
  • Til slutt, for å slå på iPhone, trenger du tilkoblingen til en datamaskin eller til den gjeldende