Produksjon av den nye iPad 5 kunne begynne i juli

De siste ukene har rykter om den nye generasjonen av iPhone okkupert alle omslagene til Apples ryktefabrikk, og lagt fra seg iPad og alle ryktene som ble lansert i slutten av juni. Dette ville passe perfekt med a mulig presentasjon 10. juni på WWDC og den påfølgende lanseringen på markedet noen uker senere.

De siste ryktene plasserer imidlertid lanseringen noe senere, spesifikt i begynnelsen av september Og med tanke på kildene, er det noe du bør vurdere alvorlig.

IPad 5 ville være 33% lettere enn den nåværende generasjonen og noe tynnere

Som vanlig har Digitimes-mediet hatt ansvaret for å spre disse nye ryktene om produksjonsstartdatoer for neste iPad. Kildene er som alltid anonym og kommer direkte fra forsyningskjeden i Taiwan, Men, har tjent et velfortjent rykte for å ha publisert informasjon som senere er bekreftet ved mange anledninger.

Denne gangen hevder kilder at produksjonen av iPad 5 Den starter i juli og vil være klar til å sende enheten til butikker som starter i september. Det er også blitt kommentert at det vil være en storstilt produksjon, som Apple vil sikre hele tilgjengeligheten av nettbrettet.

ipad-5.jpg

Når det gjelder iPad, er det forventet å ha et tynnere glassunderlag, omtrent 0,2 millimeter, og som inneholder GF2-berøringsteknologi. Disse endringene vil gå etter en tynnere og lettere iPad, som rapportert, opp 33% lettere enn dagens generasjon. En annen ny funksjon vil være inkludering av enkelt led barSå langt har alle iPad med retina-skjerm hatt to LED-stenger.

De viktigste ansvarlige for å levere iPad 5-panelene ville være LG Display, Samsung Display og Sharp. Digitimes har imidlertid også sitert andre mindre leverandører som Apple ville bruke for å sikre en god respons på den høye etterspørselen etter den nye nettbrettet.

Som gutta på AppleInsider sier, disse ryktene må gis en høy grad av troverdighet, fordi merkelig nok sammenfaller de med anslagene som den anerkjente analytikeren Ming-Chi Kuo ga i april. Kuo, i tillegg til å bekrefte ryktene som allerede er nevnt, forsikret det iPad 5 ville ha et mindre batteri og en 15% tynnere ramme, etter designlinjen til iPad Mini.

Vil alle disse ryktene ende opp med å bli bekreftet?

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!