contadores Skip to content

Produksjon av iPad 6 eller iPad Air 2 er i ferd med å starte

I følge flere rykter skulle den nye iPad 6 allerede være startet å bli produsert

Det er ingen tvil om at Apple-enheten det blir snakket mest om de siste månedene, er iPhone 6. Det er imidlertid ikke den eneste iDevice som vi forventer i år. Vi har også iWatch og de neste generasjonene av det berømte nettbrettet: iPad 6 eller Air 2 og Mini Retina 2, hvorfra vi også har mottatt informasjon om mulige fordeler og funksjoner. Nå har en rapport publisert forrige onsdag antydet det iPad 6-produksjonen kunne allerede ha startet.

Det nye nettbrettet forventes å være det en forbedret versjon av den nåværende Air og blant annet vil den ha en Apple A8-brikkeprosessor og et 8-megapiksel bak iSight-kamera. I fjor overrasket Apple oss med en endring i utvendig design av iPad, som til nå alltid har vært den samme. IPad Air har et design som er veldig likt det som Mini og vil forbli den nye generasjonen i år.

ipad-air-2-ipad-mini-retina-2-arrive-end-2014-2

Men, det amerikanske selskapet ville ha forberedt store endringer inne i enheten, oppdaterer forskjellige maskinvarestykker. Vil du vite hva som ville blitt bedre?

Ny prosessor, forbedret kamera, men vil det ha Touch ID?

Som vi tidligere har sagt, antyder tidligere rykter det iPad 6 vil integrere den nye A8-brikken produsert av selskapet og vil oppdatere de to kameraene. På denne måten vil bakkameraet ha en iSight-modul på 8 megapiksler i stedet for det nåværende 5 megapikselkameraet, mens FaceTime-kameraet går fra 1,2 til 1,5 megapiksler.

Når det gjelder skjermen, heter det i rapporten som ble publisert forrige onsdag at den vil forbedre seg litt i forhold til iPad Air. Er vil fremdeles ha retina-teknologi, Den ville ha en oppløsning på 2.048 × 1.536 piksler, og i henhold til tidligere rykter ville den være følsom for trykk.

ipad-air-2-ipad-mini-retina-2-arrive-end-2014-6

Rapporten viser imidlertid ikke informasjon om Touch ID, selv om dette ikke betyr at den ikke nødvendigvis har den, siden det foreløpig ikke er bekreftet noe. Først Apple forventes å innlemme fingeravtrykssensoren på alle nye generasjoner av iOS-enhetene sine, spesielt etter å ha lært om utgivelsen av Touch ID for utviklere.

På den annen side kommer den nye iPad 6 sammen med iOS 8, den nye versjonen av systemet presentert av selskapet for litt over en uke siden. iOS 8 vil bringe iPad nye funksjoner som panoramamodus og Time-Lapse-modus på kameraet, blant mange andre ting.

rykter-datoer-ipad-air-to-mini-3-2

Produksjonen av iPad Air 2 begynner de neste ukene

Rapporten publisert av ETNews antyder at produksjonen av iPad 6 eller Air 2, som den også er kjent, ville startet eller ville være i ferd med å gjøre det, siden Apple ville forberede alle leverandørene sine av komponenter for å starte masseproduksjon mellom denne måneden og neste.

Hva tenker du om de mulige egenskapene til iPad 6?