contadores Skip to content

Produksjon av iPad Mini-paneler kunne starte denne måneden

I det siste er stjernene i ryktene om Apple utvilsomt iPhone 5 og iPad mini. Sistnevnte forventes også å bli presentert 12. september sammen med iPhone 5. Som vi allerede vet peker ryktene til en enhet med en 7,85-tommers skjerm, en oppløsning på 1.024 × 768 piksler og en pris under € 300.

Selv om det ikke er noen reelle bevis for at dette produktet eksisterer, er det allerede bekreftet av et stort antall forskjellige medier. Faktisk har det i dag kommet en ny rapport som sier at det Apple er klar til å starte produksjonen av panelene å bruke på iPad mini denne måneden.

Siterer en analytiker, fra CNET de sier:

“Vi forventer at panelproduksjonen begynner i august, med en gradvis økning i høyt volumproduksjon (over 1 million enheter per måned) i fjerde kvartal,” sa Paul Semenza, analytiker ved NPD DisplaySearch, som svar på en e-postkonsultasjon.

Paul Semenza sa at på Display Search “forstår de at denne produksjonen av 7,85-tommers paneler forventes å bli brukt på iPad mini.” Hvis denne produksjonsplanen er riktig, kan det indikere en lansering av iPad mini i slutten av 2012. ”

Dette ryktet kan destabilisere ryktene om at Mini kunne lanseres i september, men kan støtte rykter om at lanseringen vil være i november.

Å forlate utgivelsesdatoene til side, ville det være en skuffelse hvis Apple ikke presenterte sin iPad mini under den samme begivenheten som iPhone antas å presentere i september. Vi må fortsette å vente.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!