Produksjon av iPhone 6 begynner

Når Apple snart skal gi ut et nytt produkt, kommer nyheter om det nesten daglig i form av et rykte, foto, dato eller lekkasje. I går regnet vi med at forsinkelsen i lanseringen av Iphone 6 hadde oppmuntret den piratkopierte versjonen til å bli avansert, i dag forteller vi deg det Apple har allerede startet produksjonen.

Bilde - iPhone 6-produksjon begynner

Etter mange rykter og fantomdatoer har Apple offisielt begynt å produsere den nye iPhone i sin lille versjon. Vel, relativt lite. Og det er at den første serien med iPhone 6 som vil forlate fabrikken vil være den av 4,7 tommer. Senere, i løpet av den andre uken i august, som rapportert av Apple, vil produksjonen av iPhone 6 begynne. 5,5 tommer, den som virkelig alle venter på på et tidspunkt når de leter etter større terminaler.

Produksjonen av denne nye terminalen vil skje i den taiwanske fabrikken Hon Hai Precision Industry, en av de største fabrikkene for teknologiske produkter. Og i påvente av arbeidet med å lage iPhone 6, planlegger Hon Hai å ansette 100 000 arbeidere i tillegg til. Det samme har den taiwanske fabrikken Pegatron gjort, som også skal fungere på den nye iPhone og allerede har innarbeidet 10.000 nye ansatte, ifølge Economic Daily News.

Så det er mindre å ha den nye iPhonen i våre hender og kunne bekrefte alle ryktene som har dukket opp så langt.

Og du, gleder du deg også til å ha iPhone 6 i hendene?