contadores Skip to content

Produktiviteten til iOS 11 på iPad gir 1000 svinger til Android

Apple har avduket to nye iPad Pro-modeller som vil dra full nytte av alle nyhetene i iOS 11. Faktisk har den nyeste versjonen av Apples mobile operativsystem eksklusive funksjoner for iPad.

Til tross for at iOS var et operativsystem laget spesielt for smarttelefoner, gjør dens utvikling at iPad har utmerket produktivitet, og i tilfelle av iOS 11 er den langt overlegen Android O.

Mer om iPadizate | Vil den klare å erstatte iPad med bærbare datamaskiner takket være iOS 11?

Med ankomsten av iOS 11 er iPad Pro klar til kamp mot andre Windows- og Android-nettbrett (og til og med PCer). Den har funksjoner som virkelig var nødvendige. Den nye iOS lar brukere organisere filene sine gjennom Files-applikasjonen, bruke multitasking med Dock, bruke dra og slipp-funksjonen for å flytte elementer fra en app til en annen … og mye mer!

IPad-en er mye mer produktiv takket være iOS 11

Sannheten er at iOS 11 har klart å forvandle iPad til et mye kraftigere, effektivt og produktivt verktøy. Mye mer enn Android-nettbrett. På denne måten vil Apple sørge for at iPad fortsetter å dominere nettbrettmarkedet i et par år.

Noen vil si at denne iOS 11-oppdateringen har gjort iPad (spesielt de nye modellene) til noe helt nytt. Og grunn mangler ikke. Nå vil brukere av iOS 11 ha muligheten til å glede seg over noen unike funksjoner som muligheten for har tre applikasjoner åpne samtidig med lysbilde og delt utsikt.

Men elementet i iOS 11 som gjør iPad-en mye mer produktiv enn noen annen nettbrett (i tillegg til flyt av operativsystemet) er Dock. Den nye iOS 11 Dock er i stand til å aktivere nesten alt. Ha en direkte adgang til handlinger og dokumenter for hver applikasjon, lar deg åpne de nyeste appene, og tilbyr kompatibilitet med dra og slipp, er til stede i App switcher, og kan påberopes fra hvilken som helst åpen applikasjon. Det er veldig nyttig!