Produsentens skjema viser rammenreduksjon på iPad 5

Produsentens skjema viser rammenreduksjon på iPad 5

Noen dager etter inngangen til oktober begynner det allerede å lukte iPad i miljøet. Hvis alle ryktene blir bekreftet, bør ikke Apple ta for lang tid å sende ut invitasjonene til en ny nyeste, som denne gangen nesten vil være fokusert på nye iPad Mini 2 og iPad 5.

Uten tvil vil en av hovedstjernene i hovedtanken være den nye iPad 5, som etter 3 generasjoner vil debutere et nytt design. Når det gjelder designen, oppstår det få tvil på dette tidspunktet, vi vet at det vil være det Slankere, mindre, lettere og med tydelig innflytelse på iPad Mini. Vil du vite mer spesifikke data?

Saks beslutningstakere har allerede egne ordninger for hvordan de forventer at iPad 5 skal være

Noen utforme dokumenter gitt til gutta fra Appleinsider, vis ordningene som allerede er i hendene til hovedprodusentene av saker om hva som antas å være den neste iPad 5. For det første må vi tydeliggjøre at de til å begynne med ikke er offisielle Apple-ordninger , men er opprettet fra de filtrerte elementene.

Diagrammene avslører ikke noe nytt som vi ikke kjente for noen måneder siden: en tynnere, lettere og mindre iPad 5, takket være reduksjonen av sidekantene. Akkurat en slik reduksjon vil bidra til at iPad 5 går fra 185 millimeter bred, på 169.

ipad-5-ordninger

På den annen side viser dokumentet også at høyden på enheten vil bli noe redusert, gå fra 241 millimeter i den forrige modellen, til 240. Tykkelsen, en av de viktigste delene, ville bli redusert fra Nåværende 9,55 millimeter, ved 7,5.

På 7,5 millimeter, vil tykkelsen på iPad 5 være tilnærmet identisk med iPad Mini

Med alle disse endringene blir enhetens lyshet presentert som mer enn åpenbar. Selv om de tidligere generasjonene av Apple-nettbrettet ikke akkurat er tunge, blir en forbedring i dette aspektet verdsatt, spesielt i de dagene hvor vi må ta iPad-en vår fra hit til dit.

Som vi har sett i Appleinsider, ville plasseringen av hovedelementene på enheten som høyttalerne, hodetelefonkontakten og de forskjellige knappene fremdeles være på samme sted.

ipad-mini-2-karakteristikk

Hvilke nyheter kan vi ha å vite om den nye iPad 5? Et av de store ukjente er om iPad 5 vil innlemme de nye fargene som sees på iPhone 5s sammen med den revolusjonerende Touch ID-sensoren, som i samsvar med det vi har kunnet vite, er noe ganske sannsynlig.