contadores Saltar al contenido

PROmoji, for å ha emojiene dine i alle apper og tastaturer

Apple åpnet dørene til tredjeparts tastaturer med iOS 8, og siden er det mange alternativer som du kan finne i App Store med tastaturer av alle slag. En av dem er PROmoji, et emoticon-tastatur som du kan ha alle emojiene dine i hvilken som helst app.

I tillegg må det sies at PROmoji er en betalt søknad, men den er for tiden i salg og kan fås helt gratis. Som du vil se nedenfor, det er et veldig brukervennlig program og tastaturet har et veldig enkelt grensesnitt.

promoji-iphone-2

Alle emojiene dine alltid tilgjengelig, takket være PROmoji

PROmoji er et tredjeparts tastatur for iPhone som kan brukes i alle applikasjoner. Det er veldig enkelt å installere og bruke, det gir deg også et stort antall morsomme emojier å uttrykke deg selv.

Med PROmoji trenger du ikke å bekymre deg, siden ditt personvern vil være helt trygt. Og det er at du trenger full tilgang, men det er for PROmoji-designene dine og for at de skal fungere riktig.

promoji-iphone-3

PROmoji-operasjonen er veldig enkel, siden er basert på kopier og lim inn teknikken. På denne måten må du bare kopiere designene til utklippstavlen fra tastaturet og deretter lime det inn og skrive teksten du ønsker.

Last ned PROmoji på din iPhone

Hvis du likte PROmoji, inviterer vi deg til å ta iPhone så snart som mulig og laste ned den siden kan fås gratis i en begrenset periode. Den vanlige prisen er € 1,99, og det er ikke kjent før når den vil være tilgjengelig gratis, så skynd deg.

Den er kompatibel med iPhone, iPod Touch og iPad, selv om den ikke er optimalisert for nettbrettet. Du trenger også iOS 8 eller nyere versjon av mobiloperativsystem.

Hva synes du om PROmoji? Visste du allerede denne appen for iPhone?