Prøv Insync, den nye Google Drive-klienten for Linux

Synkronisert er en ny kunde av Google Disk til Linux som nettopp har kommet ut av sin betaversjon, for å tilby oss en fullt funksjonell applikasjon integrert med Linux-skrivebordet, der vi komfortabelt kan administrere innholdet vårt på Google Drive.

Synkronisert det er faktisk plattform, slik at brukere av Windows og Mac de kan også dra nytte av denne klienten.

Applikasjonen tilbyr oss følgende funksjoner:

  • Støtte for flere kontoer.
  • Konvertering av dokumenter fra Google Dokumenter til Office.
  • Selektiv synkronisering.
  • Tilgang til Google Dokumenter offline (offline modus).
  • Symlink-støtte.
  • Integrasjon med filbehandleren.
  • Legg navn til mapper.
  • God kundesupport.
  • …Og mer.

Synkronisert Det pleide å være gratis, men da den ikke lenger var i betaversjonen, har den blitt betalt, og krevd en enkelt betaling av $ 9,99 av Google-konto. De som vil teste applikasjonen før de bestemmer seg for om de vil kjøpe den eller ikke, kan gjøre det siden de også tilbyr en 15-dagers prøveversjon, som kan utvides med 15 dager til. når du henviser en venn.

Det er i det minste verdt å prøve Synkronisert Siden det er et kraftig verktøy for å administrere Google Drive-innholdet vårt, tilbyr det oss alternativer som vi ikke en gang finner offisielt støttet. Og brukere av Linux Vi har fordelen av å dra nytte av en kraftig integrasjon med systemet som denne applikasjonen tilbyr oss.

Insync for Linux

Blant Linux-distribusjonene støttet av Synkronisert de finner hverandre: Ubuntu, Debian, Linux Mint, Fedora, PCLinuxOS, og MEPIS, med støtte for skrivebordsmiljøer: Enhet, GNOME Shell, KDE, Kanel, LXDE, Xfce, Åpen boks og KAMERAT, i tillegg til integrasjon med filbehandlere nautilus, delfin, Tunar, Nemo og Eske.

Test Insync på Linux

For å teste denne Google Drive-klienten i Linux må vi laste ned installasjonsprogrammet gjennom følgende lenke:

Insync for Linux

Vi velger pakken som tilsvarer distribusjonen vår og klikker på lenken nedlasting for å starte nedlastingen.

For å installere må vi bare dobbeltklikke på den nedlastede filen og deretter klikke på Installer pakken.

Installasjonsprogrammet vil ta seg av å oppdage vårt skrivebordsmiljø og filbehandler for å installere pakkene som kreves for en fullstendig integrasjon. Hvis vi av en eller annen grunn endrer skrivebordsmiljø eller filbehandler, må vi installere den tilsvarende pakken for å forbedre integrasjonen, som finnes i depotene.

For å finne pakken som tilsvarer vårt skrivebordsmiljø og / eller filbehandling, må vi bare gå til Programvaresenter og søk “Synkronisert»For å se listen over pakker som er tilgjengelige å installere.