free estadisticas Saltar al contenido

Pudding Monsters HD, et veldig vanedannende puslespill for iPad

marzo 26, 2020

Fra skaperne av Cut the Rope kommer et spill som hevder å være vår nye avhengighet. Pudding Monsters HD for iPad er det nye spillet der du må dechifisere morsomme gåter, tilsynelatende enkel, der du må bli med kløpper med øyne og munn slik at de kan vokse. Disse monstrene er søte, og du vil oppdage at noen har krefter som vil være veldig nyttige for deg. Men vær forsiktig, ikke fall av bordet fordi alt er over, og du må starte på nytt.

Pudding Monsters HD iPad

Små monstre er så søte og alt de vil er å vokse og vokse. For å få det til du må forene hverandre med hverandre slik at de blir et enkelt monster. Veldig enkle kontroller, dra fingeren over skjermen horisontalt eller vertikalt for å starte monsteret over bordet.

For å få jobben din i Pudding Monsters kan du hjelpe deg selv med visse gjenstander som du finner på bordet, bøker og badebukser der du kan stoppe disse klissete vennene og få dem til å forene seg med hverandre. Men du må være veldig oppmerksom fordi du ikke alltid har hjelp.

Pudding Monsters inkluderer forskjellige typer monstre som du må lære deg å leve sammen, og husk alltid at det viktigste er å forene dem. Rosa monstre som beveger seg synkront, grønt og klissete som etterlater et spor med slim der de andre setter seg fast, og mange flere, oppdager dem!

Spillet kommer med 3 forskjellige destinasjoner hvor du vil ha muligheten til å låse opp 24 nivåer. Kjøleskapslekkasjen, Room Invaders and the Neighborhood er stedene der du må hjelpe monstrene. Du kan også låse opp alle på en gang ved å betale € 4,49.

Pudding Monsters HD for iPad er et helt vanedannende spill. Et puslespill der du må få de tre berømte stjernene, og selv om det høres repeterende overrasker det med nyheten i systemet. også hvis du blir sittende fast i et nivå, kan du hjelpe din venn soppen og danner en massiv soppvekst der monstrene begynner å vokse på egenhånd og nivået vil være som fortid med tre stjerner. Når du installerer Pudding Monsters vil du bli belønnet med en sopp, men du kan få mer kjøp i appen, med priser fra € 1,79 til € 8,99. Har du prøvd det? Hva synes du om kjøp i appen?

Del dette flotte iPad-spillet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!