Qualcomm Snapdragon 410, 64bit og LTE firkjerne-mobilprosessor

Qualcomm Snapdragon 410 Det er den nye prosessoren til det berømte selskapet. Dette følger med fire kjerner, Og hva som er viktigere, 64bit arkitektur og tilkobling LTE for alle.

Det er også kjent som MSM8916 og det fungerer med en frekvens på 1,2 GHz. Prisen er $ 150, selv om den er mellomtoner når det gjelder kraft og funksjoner.

Snapdragon 410 støtter LTE / 4G og GPS, GLONASS og BeiDou geolocation støtte.

Et annet poeng og den viktigste og romanen er premieren på 64-biters arkitektur, som virket så overraskende i den nye Iphone 5s. Nå kommer disse 64 bitene til mobiler og nettbrett Android. Også Windows Phone og Firefox OS støtte denne kraftige quad core prosessoren.

Qualcomm Snapdragon 410 kommer med Adreno 306 GPU, støtte for kameraer opptil 13 megapiksler, NFC-tilkobling, og dobbel og trippel SIM-støtte.

Til tross for at Qualcomm har gjort det offisielt, gjenstår det fortsatt for sin ankomst på markedet. Før i andre halvår av 2014 vil vi ikke se det på enheter. Som vi ser, kommer det til å erstatte Snapdragon 400, mellomtoner, så det er fremdeles 64 biter å se i de andre prosessorene, for eksempel high-end.