quanta-computer-central

Quanta Computer kunne ta med seg produksjonen av “iPad Maxi” (den rykte 12,9-tommers iPad)

Et nytt rykte sier at Quanta Computer kunne forberede produksjonen av nettbrettet

Første gang vi hørte dette ryktet trodde vi, dette er en løgn. Andre gang vi hører på det, tenker vi, hva om det er sant? Det spanske ordtaket sier at når elven lyder, bærer vann. Dette ser ut til å være tilfelle med ryktemøllen som dukker opp rundt muligheten for a iPad med større skjerm. For bare en uke siden ble vi allerede slått av ryktet om at en 12,9-tommers modell kunne ha gått i produksjon. I dag har en ny rapport tilført brensel.

ipad-maxi

Quanta Computer, en produsent og montering av maskinvareprodukter for blant annet Apple, Sony eller LG, kunne ha bekreftet at Apple genererer ordrer om at den ryktede 12,9-tommers-skjermen iPad skulle gå i produksjon rundt midten av 2014. Den uoffisielle kilden hevder også at Inventec, Quanta og Foxconn kjemper for å få privilegiet å lage iWatch.

Kilden kommer tilsynelatende, som alltid, fra arbeidere i produksjonskjeden, men de involverte selskapene har takket nei til å kommentere saken. Dette trekket kan inkluderes i omorganiseringen som Apple gjør i det siste med sine leverandører. For å forbedre produksjonen av enheter deler de produktene som skal samles mellom forskjellige fabrikker, leverandører og selskaper.

Hva ville være markedet for denne nye enheten?

12_9_ipad_macbook_air-800x450

Til tross for min vantro, tør kilden allerede påstå det Quanta ville ha ansvaret for å produsere den nye enheten som ble presentert i andre kvartal 2014. Han våger også å forutsi de største problemene de vil få når de skal montere iDevice, ville disse hovedsakelig referere til design, og han bekrefter at det vil være veldig vanskelig å generere et tilstrekkelig lager for Apple.

Gitt alle disse ryktene, er spørsmålet mitt, hvem som vil ha en 12,9-tommers iPad? Vi kan prøve å skimte at prisen vil være rundt € 800 og at den vil ha lignende spesifikasjoner som for den andre iPad. Kan ikke en MacBook Air være bedre for bare € 200 mer? Blir ikke 12,9 tommer en dra på portabiliteten til enheten? For mange spørsmål som må vente, i det minste neste år.

quanta-computer-central

Personlig tror jeg ikke at en større iPad er et interessant produkt for de fleste forbrukere, men som Digitimes påpeker, kan Apple kanskje tenke å fokusere salget av dette produktet mot utdanning og næringsliv. Tilsynelatende er dette det nåværende markedet for iPad 2, så vi kunne tro at de i Cupertino ønsker å oppdatere iPad 2 med en ny, større enhet.

Og du, vil du kjøpe en iPad på nesten 13 tommer?