Quick Circle, det spektakulære tilfellet med LG G3

LG G3 det sees i en offisiell video. Selskapet har vist en video for å presentere Quick Circle-deksel som LG G3 vil bære.

Dette minner veldig om HTC One M8-saken som gjør at du også kan bruke smarttelefonen uten å åpne saken. Ideen er faktisk basert på terminalprogramvaren, så deksler fra andre merker vil sikkert vises.

Bilde - Quick Circle, det spektakulære tilfellet med LG G3

Quick Circle forlater a ledig sirkulær plass i dekselet så gjennom dette vi ser skjermen og vi kan utføre noen funksjoner. Blant dem kan du ringe, svare på anrop, lytte til musikk, se og sende meldinger eller konsultere visse data, for eksempel sportsappene.

Hemmeligheten bak denne funksjonaliteten som lar oss bruke LG G3 på en mer praktisk måte, ligger i programvaren. LG har utviklet en programvare som menyen og knappene til hver applikasjon tilpasser seg størrelsen på selve omkretsen. De sørger også for at det kan tilpasses etter våre behov og tilbyr et utviklersett.

Den slanke rammen til LG G3

I en annen video kan du se at LG G3 har en av de fineste rammene på markedet. Terminalen til 5,5 tommer Den har dimensjoner på 46,3 x 74,6 millimeter, altså skjermen tar nesten hele fronten.

Tabla de contenidos