free estadisticas Saltar al contenido

Raid Leader for iPad, Lead your Warriors Against the Fiy

marzo 24, 2020

i Raid Leader for iPad og iPad 2 vi vil sette oss foran et band med krigere som må kjempe mot ondskapens krefter. Disse kampene er imidlertid svært taktiske, og du må planlegge og tenke kaldt om alle bevegelsene dine, fordi enhver feil kan føre kampen til en katastrofal slutt.

Raid Leader iPad

Hvis du noen gang har spilt en MMORPG (Massively Multiplayer Online RPG), vil du være enig med oss ​​i at en av de morsomste delene er det fangehull som kjemper mot endelige fiender. Det er en øvelse i taktikk og strategi, der hver spiller må gi sitt beste for å uttrykke sine evner og komme seirende ut.

Gutta på Crescent Moon kom med å bringe den opplevelsen til iPad, gjennom denne fantastiske Raid Leader. Denne gangen tar du tre medlemmer av en gjeng som må kjempe mot fiender, men å være nøye med å gi det beste av seg selv uten å svikte sin rolle.

Du vil bære en ridder, en tryllekunstner og en bueskytter. Ridderen må være i frontens kamplinje og holde fiendens angrep. Tryllekunstneren vil ta seg av stavene for å forårsake skade og leges, så du må holde ham på avstand gitt hans svakhet. Endelig vil bueskytteren ta seg av enorme mengder skade, både fra avstand og bakfra, for å fullføre fiendene dine.

Et ferdighetssystem vil tillate krigerne dine å utvikle seg og flate opp. Det er også praktisk å utstyre dem ordentlig og bruke litt tid på studere fasene en fiende gjennomgår under en kamp, ​​for å tilpasse seg dem.

Her har du en video av Raid Leader for Apple iPad:

Raid Leader er et flott strategi og taktisk spill for iPad og iPad 2. Den setter deg i skoene til et band med perfekt synkroniserte krigere, og passer på at hver og en tolker sin rolle, som er best for dem. En fryd for elskere av dyp og morsom kamp.