free estadisticas Saltar al contenido

Raiden Legacy, iPad-spillet som inkluderer den komplette Raiden-sagaen

marzo 26, 2020

Raiden Legacy er en iPad-applikasjon som omfatter de fire flotte skip-spillene i Raiden-sagaen. Du vil kunne spille Raiden, Raiden Fighters, Raiden Figthers 2 og Raiden Fighters Jet. Gå tilbake til 90-tallet med denne fantastiske serien med skipspill der du må kjempe mot alle slags stridsvogner, store og små fly, og forsvare Jorden mot en fremmed invasjon. Du kan gjøre alt dette lastet opp til et skip lastet med våpen som du kan forbedre og utvikle deg ved å ta forskjellige statister underveis. Få alle poengene du kan, og lås opp et mangfold av nivåer.

Raiden Legacy iPad

I et av de fire Raiden Legacy-spillene du kan spille i tre forskjellige spillmodi: Arcade, som i den opprinnelige versjonen av spillet, misjon, der du vil spille på hvilket som helst nivå du har låst opp, og modus trening, som lar deg trene på de mest kompliserte nivåene.

Kontrollene er enkle og kan tilpasses. Skipet beveger seg ved å dra det på skjermen, og du kan velge to typer bevegelser, den raske eller arkaden. Som operasjonsknapper vil du ha to, den som holder skuddet for å laste skipet og gjøre et kraftigere eller det som skal starte det spesielle angrepet.

I Raiden Legacy kan du også velge vanskeligheten til motstanderne, men du kan glemme den enkle måten, det er mellommodus og vanskelig modus. I menyen kan du også velge volumet på spillet, og du vil glede deg over lyden fra disse fire klassikerne fordi det er det samme som på 90-tallet.

I Raiden Legacy kan du velge to typer skjerm, originalen eller spille på fullskjerm. Spillene De er kompatible med Game Center, og du vil ha 15 forskjellige oppdrag som du må overvinneI tillegg til å utfordre vennene dine til å se hvem som vinner flest poeng, kan du sammenligne resultatene dine på topplisten.

Her er Raiden Legacy iPad-video:

Hvis du vil spille et autentisk 90-talls arkadespill dette er tittelen din. Raiden Legacy forener fire veldig like spill, men hvis du spiller det første avdraget og deretter det siste vil du finne et hopp i kvaliteten. Flyet beveger seg perfekt rundt skjermen, og du kan unngå fiendtlig ild som normalt. Spillene er kompatible med alle iPad-modeller, inkludert iPad Mini. ICade-tilbehøret er også kompatibelt, noe som tar deg til å spille som i klassikeren. Det beste med Raiden Legacy er akselerasjonen i bevegelsen til skipet som de har lagt til fordi det i klassisk modus går litt tregt. Spillene er verdt pengene de er verdt, hvor mye vil vi ikke ha brukt på arkademaskinene?

Del dette flotte iPad-spillet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!