contadores Skip to content

Rapport setter iPad Mini i produksjon på Foxconn-fabrikker

For bare en uke siden ble iPhone 5 presentert, og det ser ut til at Apple ikke stopper. Med lanseringen av sin nye smarttelefon som skal finne sted, er en stor del av selskapet involvert i prosjekter i den nærmeste fremtiden.

Ryktene om iPad Mini har vært med oss ​​i hele sommer. Husk at det ville være det et 7,85-tommers nettbrett, som skulle komme til å konkurrere mot Googles Nexus 7 eller Amazons Kindle Fire. Prisen bør være rundt € 250 for å være konkurransedyktig, og vil ha en lignende kraft som iPad 2.

I følge en rapport som vi har sett i dag, kommer iPad Mini i år. Faktisk, ser ut til å ha gått inn i masseproduksjonsfasen, og at Foxconn- og Pegatron-fabrikkene i Asia deler opp arbeidet for å få flere enheter på kortere tid.

Dette ryktet kommer fra Taiwans økonomiske daglige nyheter, og kilden har vært et sikkerhetsselskap som opererer i Sørøst-Asia. Rapporten påpeker at Apple er det prøver å stoppe helt avhengig av Foxconn, med ideen om å diversifisere produksjonen med enheter som iPad Mini.

Sannheten er at hvis vi legger dette til alle de lekkede bildene som vi har kunnet se i løpet av sommeren, begynner ting å være fornuftig. Jeg satser personlig på presentasjonen av en iPad Mini til julekampanjen, med vekt på studenter og videospillfans.

Ifølge noen analytikere vil utgivelsen av den mystiske tabletten være i løpet av første halvdel av oktober, så det er lite igjen å vite om disse ryktene er sanne eller ikke.Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!