Razer Man O ‘War Tournament Edition Overwatch, de nye Razer-hodetelefonene

Vi hadde flere artikler i påvente av de nye produktene som ble lansert av Razer, og siden vi ikke ønsket å utsette denne saken lenger, vil vi starte med å snakke om de nye. Razer Man O ‘War Tournament Edition Overwatch.

Vi har allerede fortalt deg det før Watch, et av de mest etterlengtede spillene i år som kommer til oss fra Blizzard Entertainment. Men i tillegg til å være en av de store utgivelsene i år, har det tjent til å navngi en ny linje med Razer-periferiutstyr.

Razer Manowar OverwatchRazer Manowar Overwatch

Den første av disse periferiutstyrene som når oss er Overwatch Razer Man O ‘War Tournament Edition, hodetelefoner som er designet for å gi komfort og maksimal ytelse under våre spilløkter.

Funksjoner i Overwatch Razer Man O ‘War Tournament Edition

Som vi så i andre Razer-hodetelefoner som vi analyserte for en stund siden på Planeta Red, inkluderer disse hodetelefonene en uttrekkbar mikrofon som vi kan kontrollere volumet og dempe dem på.

Denne mikrofonen tillater tydelig og rask kommunikasjon under spill og å være uttrekkbar vil ikke plage oss i tilfelle vi ikke trenger det. Når det gjelder hodetelefonene selv, kan vi fortelle deg at de har 50 mm høyttalere, designet for spill og at avgir en klar og forstyrrelsesfri lyd. Den har en omskyggelig og lukket design som hjelper til med å unngå støy som kan komme utenfra, og er supplert med polstret øreputer i lær som gjør disse hodetelefonene ganske komfortable …

Når det gjelder tilkoblingene finner vi en 3,5 mm-kontakt og en splitteradapter som lar oss nå en større forlengelse.

En av funksjonene som mer enn en spiller vil like er det store antallet belysning og visuelle effekter takket være Razers egen teknologi … Razer Chroma. Takket være denne funksjonaliteten vil vi oppnå en annen belysning som tilsvarer den generelle fargen til hver karakter og alt i sanntid.

Det er absolutt en funksjonalitet som alle Overwatch-spillere vil sette pris på.

Razer Man O ‘War Overwatch gir et snev av farger til videospillene dine

Med ordene til Min-Liang Tan, co-grunnlegger og administrerende direktør i Razer

“Vi er veldig stolte av å gi Overwatch-spillere en overveldende spillopplevelse med lydkvalitet og ideell tilpasset maskinvare med lyseffekter takket være vår Chroma-teknologi.”

“Overwatch er et av de mest dynamiske og visuelt fantastiske spillene vi har hatt glede av de siste årene, så disse perifere enhetene vi har designet sammen med Blizzard gir en ny dimensjon til moroa i spillet.”

Ettersom disse visuelle effektene er noe mer å se enn å kommentere, legger vi deg under en video som viser deg tydeligere alt de kan gi av seg selv …

Spesifikasjoner for Razer Man O ‘War Overwatch Tournament Edition

Som vanlig lar vi deg stå med listen med Overwatch Razer Man O ‘War Tournament Edition spesifikasjoner

  • Responsfrekvens: 20 Hz – 20 kHz
  • Impedans: 32 Ω ved 1 kHz
  • Følsomhet (@ 1 kHz): 112 ± 3 dB
  • Effekt: 30 mW
  • Høyttalere: 50mm, laget av neodym
  • Hodetelefondiameter: 60mm
  • Tilkoblingstype: Analog med 3,5 mm-kontakt
  • Kabellengde: 1,3 meter / 2m med splitteradapter
  • Omtrentlig vekt: 332 gram

Overwatch Razer Man O ‘War Tournament Edition pris og tilgjengelighet

Som vanlig vil prisen på Overwatch Razer Man O ‘War Tournament Edition være en av de avgjørende faktorene for kjøpet ditt. I dette tilfellet er disse hodetelefonene tilgjengelige for omtrent $ 109.99, noe som tilsvarer cirka 119.99 €

Når det gjelder tilgjengelighet, kan ordrer allerede legges fra Razerzone eller Gear.blizzard

Hilsen fra dypet av bytene.