Razer ManO`War 7.1 kablet ble offisielt kunngjort

Razer har offisielt kunngjort sine nye hjelmer, the Razer ManO`War 7.1. Disse spillorienterte hjelmene vil glede enhver spiller. Disse hjelmer ville være forbundet med knekt 3,5 mm, slik at de ville være kompatible både med PC og konsoller.

Surroundlyden av 7,1 kanaler og den høye ytelsen til neodymmembranene 50mm Razer ManO’War, forbedret med kraftig motor Razer Surround. Dette gir oss en veldig god følelse av fordypning. Motoren har lydkalibreringsfunksjoner for å vite hvor fienden kommer fra til enhver tid.

Razer ManO`War

På mikrofonsiden har vi en uttrekkbar digital mikrofon av høy kvalitet. Ligger skjult i venstre øretelefon kan vi bruke den til å justere den i avstand til vår smak. Med Razers egne teknologier for taleplukking, tilbyr den oss en mikrofon som vil hente stemmen din tydelig og naturlig. Det venstre ørestykket har også en ledning som varsler oss om vi har mikrofonen slått av.

Som vanlig har disse hjelmene en volumkontroll og en dempet knapp innarbeidet. Dette er veldig nyttig i online spill der vi ikke kan endre skjermen for å konfigurere volum eller mutere.

Razer ManO`War

Tekniske egenskaper for Razer ManO`War 7.1

Deretter viser vi de viktigste egenskapene til disse hjelmer:

  • 7.1 surroundlyd med posisjonering.
  • 50mm drivere.
  • Lydisolasjon for oppslukende spill.
  • Online kontroller og uttrekkbar mikrofon.
  • Fungerer perfekt på alle enheter med standard 3,5 mm jackinngang
  • Kompatibel med PC, Mac, PS4 og Xbox One (for sistnevnte ville vi trenge stereoadapteren)

Tilgjengelighet og pris på Razer ManO`War 7.1

The Razer ManO`War 7.1 er allerede tilgjengelig for kjøp fra Razerzone og vil nå verden i oktober i år. Vi kan finne dem til en anbefalt pris på omtrent $ 119,9 eller € 134,99.

Kilde: TechPowerUp