Razer presenterer Nari-serien, trådløse hodetelefoner med Hypersense-teknologi

Vi vet Razer, for å være et merke som tilbyr en god mengde spilltilbehør. Fra bærbare datamaskiner som Razer Blade til smarttelefoner som Razer-telefon. Fra tastaturer som Razer BlackWidow Chroma V2 til trådløse hodetelefoner som de vi presenterer i dag, den nye Razer Nari Ultimate, Nari og Nari Essential.

Razer har kunngjort lanseringen av de nye trådløse hodetelefonene som blir en del av sin nye Razer Nari-serie. Blant de nye modellene som presenteres, skiller den seg ut over alle Razer Nari Ultimate, som har Razer HyperSense-teknologi og har haptiske elementer som gir en større fordypningsopplevelse enten vi liker et videospill, en film og / eller musikk.

Razer Nari UltimateRazer Nari Ultimate

Funksjoner av de nye trådløse hodetelefonene i Razer Nari-serien

Et av hovedfunksjonene i den nye Razer Nari-serien er at Razer HyperSense-teknologien har haptisk teknologi fra Lofelt, et tysk teknologiselskap som spesialiserer seg på å lage haptiske enheter for oppslukende og naturlige taktile opplevelser.

Lofelt har som oppgave å drive veksten av Haptic Technology som en industristandard, og balanserer video og lyd av høy kvalitet som vi er vant til på dagens enheter.”Uttalte Daniel Büttner, administrerende direktør i Lofelt. “Å slå seg sammen med Razer er en utrolig mulighet til å demonstrere verdien av den nyskapende teknologien vi utvikler. Vi er glade for å lede det sanne potensialet i avansert haptisk teknologi, og vi ser frem til spillere som øker deres nivå med spillet med Lofelt Razer Nari Haptic Technology.

Razer HyperSense bruker spesielle haptiske kontrollere som genererer flerdimensjonal tilbakemelding med stereomuligheter for bedre posisjonsoppfatning. Teknologien fungerer i alle formater av spill, musikk og filmer uten spesifikk integrasjon ved å konvertere lydsignaler til taktil tilbakemelding i sanntid.

Hodetelefonene Razer’s Nari Ultimate de er designet for å være komfortable. De inkluderer et selvjusterende pannebånd, roterende øreklokker og avkjølende geleputer med skjulte kanaler for brilleglassene. En serie elementer som uten tvil hjelper mye med å gjøre disse hodetelefonene veldig behagelige å bruke, selv om vi bruker timer på å bruke dem.

En annen av teknologiene som er til stede i Nari Ultimate-hodetelefonene, er THX Spatial Audio-teknologien, som vi allerede så i Kraken Tournament Edition. Denne teknologien hjelper deg med å skape auditive fordypning ved å simulere 360º lyd. Disse hodetelefonene har lydvolum og dempekontroller i både kabel og trådløs modus. De kan brukes til både PC, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch og mobile enheter.

Min-Liang Tan, administrerende direktør og medgründer av Razer, uttalte: “Razer lager kontinuerlig innovative teknologiprodukter for å tilby spillere en best mulig spillopplevelse. Med den nye Razer Nari Ultimate promoterer vi en ny måte for spillere å føle spillene sine gjennom Razer HyperSense.

Som vi har avansert er Razer Nari-hodetelefoner tilgjengelige i tre versjoner: Razer Nari Ultimate, Nari og Nari Essential. Tre modeller som passer til tre lommer.

Razer Nari Ultimate har alle funksjonene omtalt ovenfor og gir stor verdi for brukere til en pris av € 199,99.

De Razer Nari Den har ikke Razer HyperSense-teknologi, men den har alle de andre funksjonene som vi har nevnt: komfort, lydteknologi …, prisen er € 149,99.

Endelig Razer Nari Essential De er trådløse hodetelefoner med THX Spatial Audio, komfort og avkjølende gelputer og ettersleppfri ytelse, til en pris av € 99,99.

Hvis du trenger mer informasjon om hodetelefonene til Nari-serien, kan du besøke de offisielle sidene for hvert av disse produktene:

Razer Nari Ultimate: lenke til den offisielle siden

Razer Nari: lenke til den offisielle siden

Razer Nari Essential: lenke til den offisielle siden

Tilgjengelighet og priser på Razer Nari Ultimate, Nari og Nari Essential

Henviser til Razer Nari Ultimate, Nari og Nari Essential tilgjengelighet og priser Vi vil forlate deg kort:

  • Razer Nari Essential: € 99,99. Tilgjengelig i fjerde kvartal 2018
  • Razer Nari: € 149,99. Tilgjengelig 27. september 2018
  • Razer Nari Ultimate: € 199,99. Tilgjengelig i fjerde kvartal 2018

Razer har prøvd å tilby forskjellige utførelser som tilpasser seg hver lomme, og tilbyr alltid god kvalitet. Og det er noe som uten tvil vil bli satt pris på av mange spillere som er interessert i å få en av disse trådløse hodetelefonene.

Razer Nari Ultimate Video

Det sies ofte at et bilde er verdt tusen ord … Jeg avslutter vanligvis denne setningen med kommentarer om at i så fall en video vil være verdt ti tusen.

Vi etterlater deg en video som viser hvordan det nye trådløse hodesettet lansert av Razer-selskapet er.

Razer Nari Ultimate, Nari og Nari Essential bildegalleri

Selv om vi har vist deg en video. Vi ønsket ikke å dra uten å tilby deg bilder av det nye Razer trådløse hodetelefoner. Så lar vi deg ligge med et bildegalleri slik at du vet bedre hvordan de nye trådløse hodetelefonene lansert av Razer er.

Vi begynner med Razer Nari Ultimate bildegalleri som etter vår mening er på designnivå de som presenterer en mer spektakulær finish.

Her har du bilder av Razer Nari:

Endelig Razer Nari Essential bildegalleri, den mest grunnleggende modellen av de som ble lansert av Razer.

Hilsen fra dypet av bytene.