Reaksjoner kommer på Instagram

Instagram legger til reaksjoner til et visst antall brukere, inkludert mange i Spania. De nye Instagram-reaksjonene kan brukes som raske svar i kommentarene, og gi oss et valg mellom 8 emojier til vanlig bruk.

Vi har lenge ventet på reaksjoner i Historiene, men Instagram har foretrukket å starte med kommentarene. Videre er systemet forskjellig fra Facebook-reaksjoner, som ble designet for å utvide mulighetene til “Like”.

Last ned GBWhatsApp, den nye WhatsApp Plus

Instagram viser a vannrett stang med 8 emojis Konvensjonell design, som ikke alltid er den samme, men er blant de mest populære, og tjener til å uttrykke vår mening om bildene.

Dette skjermbildet viser hvordan reaksjonene ser ut i et Instagram-innlegg:

Bilde - Reaksjoner kommer til Instagram

Hvis vi klikker på noen av emojiene, tilsvarer det ikke å gi en “Like”, men en kommentar vil bli lagt til med den valgte emoji-en som eneste tekst. Vi vet ikke hvordan ikonene som vises i hvert tilfelle blir valgt, ettersom det er flere og flere emojier å velge mellom, og smakene til brukerne endrer seg.

Emojiene fra 2018 er her: kenguruer, rødhårete, skateboards, dynamitt …

I andre kommentarer får vi forskjellige reaksjoner, selv om det alltid er innenfor de vanlige alternativene:

Bilde - Reaksjoner kommer til Instagram

Det er uklart, akkurat nå, om funksjonen vil starte for hele verden, eller er det en Instagram-test med en begrenset antall brukere. Uansett virker intensjonen om å utvide det sosiale nettverket tydelig, først med sin egen YouTube-konkurrent og i fremtiden med en shoppingfokusert app.

Vi må se om nye Instagram-reaksjoner, fokusert på kommentarene og ikke på å gi alternativer til den tradisjonelle “Like”, men som kan være vellykket ved å stole på emoji fra alle kjente.

Hva er forskjellen mellom uttrykksikonet og emojiene?

Hva synes du om Instagrams reaksjoner? Liker du å kunne bruke en emoji for raske svar på kommentarer?