free estadisticas Saltar al contenido

Real Racing 3 for iPad-oppdateringer og legger til nye biler og mye mer

marzo 28, 2020

Har du ikke prøvd Real Racing 3 ennå?

Jeg tror vi alle er enige om at det er et før og etter når det gjelder racingspill siden den store Real Racing 3 kom ut på App Store. Nå har en ny oppdatering kommet Prestige noe som gir bedre grafikk og overlegen realisme i skyggene til bilene, og legger til flere piksler. Du vil også ha muligheten til å kjøre to nye luksusmerker som Bentley og Mercedes Benz. Uten tvil Real Racing 3 er et av iPad-spillene du likte mest av de mange vi har sett på App Store.

Real Racing 3 for iPad blir oppdatert med samtalen prestisje av to nye merker, Mercedes Benz og Bentley

I tillegg til den nye fullstendig forbedrede grafikken, er 180 nye tester lagt til der du kan demonstrere at du er raskest. Det er allerede mer enn 900 arrangementer mellom cuper, utholdenhetstester, akselerasjonsløp og mange flere der du må sette deg inn i alle sanser.

real_racing_3_ipad_store_2 "bredde =" 480 "høyde =" 360 "srcset =" https://t.ipadizate.es/2013/07/real_racing_3_ipad_store_2.jpg 480w, https://t.ipadizate.es/2013/07/real_racing_3_ipad_store2- 467x350.jpg 467w "størrelser =" (maks. Bredde: 480px) 100vw, 480px "/></p>
<p>Prestige-modus har lagt til to nye merker som du allerede kjenner, Mercedes Benz og Bentley. <strong>Å kjøre den flotte Continental GT på Spa-banen er ganske enkelt oppsiktsvekkende</strong>. Du må også gjøre de tilsvarende forbedringene dine, og du kan se hvordan mulighetene deres øker.</p>
<p><img class=

Hvis du liker racingspill, må du være sikker på at du står foran en av de beste titlene for iPad. Real Racing 3 er et "freemium" -spill med hjerte-stoppende 3D-grafikk, krydret med store doser kvalitetslyd og hvor gameplayet er enormt bra. Ta kontroll over hvilken som helst racerbil og konkurrer mot vennene dine takket være den nye Time Trial-modusen. Plasser deg selv på toppen av verdens toppliste. Og hvis du syntes grafikken var bra, har de blitt forbedret. Hva mer kan vi be om? Legg inn dine forespørsler i kommentarene, så vil vi gjøre mer kraft.

Del den nye oppdateringen av dette fantastiske racingspillet for iPad med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!