Uncategorized

Realme Buds Air, TWS-hodetelefonene som ligner mest på AirPods

Realme Det er et av de mest omtalte selskapene i et par måneder. Den har nådd flere viktige markeder og har gjort det på best mulig måte. Enhetene er ikke bare av god kvalitet, men tilbyr utrolige priser bare innen rekkevidde av Xiaomi. I dag er vi ikke her for å snakke om mobiler, men om et annet produkt som Realme vil lansere om noen få dager. Vi snakker om Realme Buds Air, TWS-hodetelefoner som har hovedkarakteristikk sin likhet med AirPods. De er ennå ikke offisielle, selv om vi allerede vet flere viktige detaljer om dem.

Navnet er bekreftet og flere offisielle bilder avslører også design og funksjoner. Selskapet har en veldig god mottakelse av markedet og ønsker å dra nytte av dette trekket for å selge flere produkter. Vi tror ikke at det når nivået av Xiaomi når vi snakker om tilbehør, men litt etter litt er vi sikre på å se mer og mer katalogutvidelse.

Realme Buds Air legger ikke skjul, de er akkurat som AirPods

På markedet er det mange hodetelefoner som ligner på Apple AirPods. Det er noen identiske, selv om de er fra selskaper som er dedikert til å kopiere hvert produkt av de første merkene med en mye lavere pris. Store selskaper gjør alltid endringer i designene sine, slik at de ikke blir beskyldt for å ha kopiert X-produkt.

Dette er ikke tilfelle med Realme. Selskapet vil lansere TWS-hodetelefoner som kan forveksles med AirPods. Formen, plasseringen av komponentene og til og med saken inneholder ingen tvil om likheten med Apples TWS.

Den største forskjellen er å finne i bunnen, siden det ikke er noe metallstykke som i AirPods, men en sølvstripe. Formen på hodetelefonene er praktisk talt identiske, selv om de har flere farger. Disse Realme Buds Air vil være tilgjengelige i hvitt, svart og gult.

Takket være de filtrerte bildene kan vi vite at de har 12 mm høyttalere, Bluetooth 5.0 og det enkle tilkoblingssystemet som aktiveres når du åpner boksen. De har også et berøringspanel på sylinderen der batteriet er plassert. Med den kan du kontrollere gjengivelse av musikk.

Vi vet at disse Realme Buds Air dagen vil offisielt komme 17. desember, selv om det ikke er internasjonalt. Vi vet ikke om det kun er et produkt for India og Kina, så vi må vente. Prisen er ikke kjent, selv om denne detalj sannsynligvis ikke er den samme som i Apple AirPods.

Kilde | Gizmochina

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU