Red Baron´s Revenge, Red Baron-spillet kommer til iOS

Den mytiske krigshistorien om Red Baron, den tyske flygeren som ble en helt i sitt land under første verdenskrig ved å skyte ned 80 fiendens fly før han falt, nå når iOS med spillet Red Baron’s Revenge, et høytflygende eventyr.

For mange spanjoler, Red Baron Det er synonymt med tung og hard rock, en av de beste stilgruppene vi har hatt i landet vårt. Medlemmene i denne gruppen var inspirert av skikkelsen til den ekte Red Baron, en ung mann tysk flyger som klarte å utslette 80 fiendens fly før de ble skutt ned i Frankrike. Den bragden gjorde ham til legende, og navnet hans har overlevd til i dag med den glorie av mystik som er typisk for helten.

Nå er selskapet EnsenaSoft ønsker å få det legendariske navnet tilbake til ham Red Baron´s Revenge-spillet, som allerede er tilgjengelig for iPhone og iPad i iTunes, i to versjoner, en gratis, med færre faser, og en annen betaling, der bare 0,99 dollar vi vil glede oss over flere eventyr ombord på flyet til denne tyske krigshelten. Vil vi være i stand til å gjenta deres krigslige gjerningers? Det vil kreve mye oppmerksomhet og stor ferdighet å oppnå det.

Han spill Det er ganske vanedannende og enormt morsomt. Det grafiske potensialet til enhetene brukes veldig godt. manzana, og vi kan bruke timer på å spille foran skjermen. Mellom oppdragene våre vil det være alt fra land riktig en blimp på en ukonvensjonell flyplass, helt til vi fôrer medsoldatene våre, og gjør engene kuer til hamburgere. Uten tvil a morsom underholdning som du bør se på.