Redmi muestra el primer detalle de su móvil con 64 megapíxeles

Redmi bekrefter sin nye 64-megapiksel kameratelefon

Vi har sett mobillekkasjer i flere måneder med 64 megapiksler kamera. I dag er de nyheter igjen, nærmere bestemt en som kommer under merkevaren redmi. Vi visste allerede at vi i midten av 2019 ville se mobiler med denne typen kameraer og i dag redmi bekrefter eksistensen av a 64 megapiksler. Den første sensoren av denne typen ble lansert av Samsung, og flere produsenter venter på å kunne bruke den på enhetene sine. Det ser ut til at den første som gjør dette vil være Redmi, et av de kraftigste merkene for øyeblikket. På dette tidspunktet har nesten alle produsenter en mobil med 48 megapiksler sensor, men nå vil hoppet bli gjort til en mer avansert sensor.

Vi har allerede sett flere tegn inn xiaomi-enheter som har fått oss til å tenke på denne typen kameraer med så mange megapiksler. Vi vet at anvendelsen av MIUI-kamera Den er klar til å huse denne typen sensorer, så det er et spørsmål om tid at selskapet presenterer en helt ny serie terminaler med denne sensoren.

Redmi viser allerede de første detaljene på mobilen sin med 64 MP

Redmi postet på Weibo den første teaseren om henne 64 megapiksler mobil. Vi vet ikke designet, navnet eller de interne egenskapene, bare at det vil ha en 64-megapiksel sensor på baksiden. Det er sannsynligvis ikke den eneste, ettersom den vil komme med en ekstra sensor med færre megapiksler og vidvinkel- eller teleteknologier.

Bildet viser et høykvalitetsfoto og et zoomet område der det knapt er tap av kvalitet. Med denne detalj viser Redmi oss det denne typen fotografier vil ha gode detaljer og zooming når fotografiet er tatt, vil være veldig tilfredsstillende. Selvfølgelig, mest sannsynlig, skyter ikke mobilen som inkluderer denne sensoren alltid på 64 megapiksler og har en modus som vi ser i Redmi K20 eller Mi 9T.

Redmi ser ut til å være selskapet med flest fremskritt i denne forbindelse. Det er fremdeles ukjent hvilken sensor den vil bruke, selv om alt tyder på at den kommer med ISOCELL Bright GW1. Denne sensoren ble introdusert av Samsung for en stund siden, og det koreanske selskapet forventes også å presentere en mobiltelefon med dette kameraet. For dette må vi vente flere uker til.

Kilde | Weibo