free estadisticas Saltar al contenido

Reduser stresset med de beste appene du kan slappe av

abril 29, 2020

Vi er på den tiden da alt begynner å hoper seg opp, eksamener, jobb, lekser … Vi blir helt overveldet av dag til dag, og det er vanskelig å følge med på alt det stress på skuldrene.

For noen dager siden hjalp vi deg med produktiviteten din som bloggere. I dag presenterer vi en serie apper for forbedre dagen vår, ved hjelp av forskjellige avslapningsteknikker. Disse komplette applikasjonene, som inkluderer avslappende lyder og bilder, til forskjellige meditasjonsopplæringsprogrammer, lar oss etter noen dagers bruk se resultater i vår rutine.

Calm

Rolig app

Denne appen tilbyr oss en serie tutorials for å komme i gang med mindfulness, en meditasjonsdisiplin, som vil hjelpe oss å slappe av og fortsette vår dag til dag med makt. Vi kan velge mellom å bare glede oss over gratis guider, eller kjøpe et abonnement for å få tilgang til alt innholdet.

Slapp av melodier

Avslappende melodier App

En serie av avslappende lyd, som vil gi oss muligheten til å glede oss over noen enda hyggeligere hviletimer. Vi kan velge mellom et bredt utvalg av lyder, designet for å forbedre søvnstimene våre, eller bare til fokusere bedre i det som betyr mest for oss.

Pacifica

Fredelig app

Livet vårt blir sett sterkt påvirket av humørene våre. Å vite hvordan vi kan slappe av i situasjoner med stress eller dyp tristhet vil hjelpe oss å forbedre vår generelle ytelse. Følg tilstand av følelser daglig og forbedre din mentale helse med denne flotte appen.

HelloMind

HelloMind-appen

La deg veilede av denne innovative treneren for mental helse og avslapning, og oppdag hva viktig er det å holde følelsene dine under kontroll for å forbedre din sikkerhet og fysiske helse. Det er aldri for sent å forbedre livet vårt med noen minutters daglig konsentrasjon.

Omvana

Omvana-appen

Tusenvis av gratis og betalte audios designet for å forandre livene våre fullstendig. Slik blir denne meditasjonsappen presentert, som beviser hvor viktig den er å vedlikeholde bestilte alltid tankene våre.

Teknologi kan gjøre livet vårt til helvete drevet av overinformasjon og stress ved alltid å være koblet. men kan også hjelpe oss å se fremover på en mer avslappet måte, som demonstrert av appene som vi har vist deg.