Refleksjoner over en mulig iPad Mini

I dag skal vi reflektere over de reelle mulighetene vi får se en iPad Mini mellom nå og slutten av året. Vi kommer til å legge til side utlandsk rykter om dens egenskaper, og vi kommer til å fokusere på den informasjonen som er mest sannsynlig.

skjerm

Det ser ut til at skjermen vil være diagonal på 7,85 tommer, selv om den ikke vil ha den ønskede oppløsningen på netthinneskjermen for å redusere kostnadene. De fleste analytikere peker på omtrent 1024 × 768 piksler, for å spare kompatibilitet med eksisterende applikasjoner (163 prikker per tomme).

Tekniske spesifikasjoner

Denne miniatyr-iPad-en kan perfekt komme med en firkjerneprosessor, og grafikkortet trenger ikke å være så kraftig som den nye iPad-en. Det interne minnet vil bevege seg slik Apple har brukt oss til å: mellom 16 og 64 GB kapasitet.

Når det gjelder kameraet, kan vi si det det vil være lite poeng i en kameraløs enhet nå. Selv om den ikke har mye bruk i et nettbrett, må i det minste fronten være til stede for å lage videokonferanser med komfort.

Design

Mange eksperter hevder at hvis en Mini-modell kommer ut snart, Den vil være ganske lik 2, men med den reduserte størrelsen. Andre foreslår en fullstendig redesign, som en slags utpost for å se om markedet godtar de dype endringene som neste Apple-nettbrett vil presentere i 2013. Noe som kanskje ser ut som en iPod Touch, men på en stor måte.

Pris

Pris er nøkkelfaktoren for triumfen til denne enheten. Med en konkurranse på rundt 200 dollar, den mest grunnleggende iPad Mini skal ikke overstige 250 dollar for å kunne få tilgang til hele mengden brukere som vil prøve et iOS-nettbrett, men ikke har råd til hva iPad koster.

Utgivelsesdato

Selv om noen bekrefter at det vil bli presentert i “En ting til“Fra hovednotatet 12. september det er klokere å tenke på et eget arrangement, nærmere julekampanjen. Gitt at hovedsektoren for mulige kjøpere er studenter og fans av videospill, er månedene november og desember de mest etterspurte i alle bassenger.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!