free estadisticas Saltar al contenido

Reis galaksene med Great ARC Squadron for iPad og iPhone

marzo 26, 2020

med ARC Squadron for iPad Du vil kunne fly gjennom verdensrommet og gjennom forskjellige galakser hvor du må ødelegge et helt løp, som kalles The Guardians som vil gjøre alt for å ødelegge deg. Dette løpet løper alle galakser på jakt etter fredelige mennesker for å eliminere det, men du vil gjøre alt for å forhindre det. Dette iPad-spillet er et fullblods arkadespill, ikke forvent en simulator, men du vil helt sikkert like det. Utløseren er automatisk, og skipet beveger seg langs en kanal som allerede er beskrevet, men du vil like den. Du kan også prøve det i sin versjon gratis og hvis du vil laste ned det komplette spillet.

ARC Squadron, et flott skipsspill for iPad

Å flytte skipet ditt på skjermen på iPad-en din er enkelt, du trenger bare å dra fingeren på den Og hvis du gjør det raskt, vil du se hvordan skipet ditt gjør visse spektakulære svinger i full fart. Dessuten vil du ha en knapp for å skyte et sekundært våpen.

ARC Squadron for iPad lar deg spille gjennom 64 forskjellige nivåer distribuert i forskjellige galakser. Spillet har 20 unike miljøer der du vil nyte fantastisk grafikk som er fullt optimalisert for Retina Display. I tillegg må du måle deg med 9 forskjellige sjefer i spesielle kamper.

Skipene kan tilpasses, og du kan velge mellom 10 forskjellige fullt oppgraderbare våpen. Primærvåpenet vil skyte automatisk når en fiende kommer inn i korshåret ditt, du vil ha nok arbeid med å unnvike fiendens ild eller skyte det sekundære våpenet.

ARC Squadron er et spill med flere modus, du kan prøve å passere hver skjerm med høyest poengsum eller prøve å gå så langt som mulig i oppdraget ditt ved å prøve alle nivåene. Spillet er også fullt kompatibelt med Game Center og du kan utfordre vennene dine til å se hvem som får høyest poengsum.

Her er ARC Squadron-videoen for iPad:

ARC Squadron er et flott skipsspill for iPad, men tenker alltid på en veldig arkadespillmodus. Skipet går alltid langs noen stier, og det er ikke en simulator i seg selv, men det oppfyller perfekt et så flott spill. I tillegg er grafikken fantastisk, og gameplayet er fantastisk hvis du lærer å kontrollere skipet ditt med taktile bevegelser, jeg har noen ganger savnet en virtuell joystick. Spillet er ikke kompatibelt med den første generasjonen iPad, i det minste for nå, men det er fullt kompatibelt med iPad Mini og er optimalisert for iPhone 5-skjermen. utvikleren har laget en versjon Lite gratis for deg å prøve spillet Og hvis du vil, kan du laste ned hele versjonen.

Del dette flotte iPad-spillet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!