Reserver den nye Samsung Galaxy S4 på Phone House

I løpet for å være den butikken med mest salg, Telefonhus Den har satt batteriene og tilbyr allerede via nettet, denne lenken for å lage reservasjon av den nye Samsung Galaxy S4.

Hvis du er fast bestemt på å kjøpe det nye Samsung-beistet, for bare € 10, har du muligheten til å gjøre en reservasjon og være en av de første heldige som har den. Hvis du ikke vil bestille det for en mengde penger, er det alternativet “la meg få vite om det er lager”, helt gratis.

I følge kunngjøringen på nettstedet, garanti den beste prisen. Og hvis ikke, returnerer de 110% av forskjellen. En god påstand for deg som liker å surfe på internett og finne ekte gode kjøp, for hvis noen finner det, vil TPH måtte møte det lovet.

Vi vil huske de viktigste egenskapene til S4 som ankommer Spania:

  1. prosessor Qualcom Snapdragon S4 Firekjernet 1,9 GHz Pro – skjerm 5 tommer med 1080p Super AMOLED HD-oppløsning- 2GB RAM- Android Jelly Bean 4.2.2 – Batteri 2600mAh flyttbar- Intern lagring av 16, 32 eller 64 GB utvidbart med microSD-bakkamera 1. 3 megapiksel / foran to Mpx- Smart pause, Smart rulle- Infrarød og sensorer Av temperatur

Bilde - Reserver den nye Samsung Galaxy S4 på Phone House

Relaterte innlegg: -Samsung Galaxy Note 8, konkurransen til iPad Mini -Samsung forbereder sin nye linje “Phablets” -Filterte spesifikasjonene til Samsung Galaxy Mega 5.8