Reserver din eksklusive iPhone 6 nå

Apple vil at brukerne skal ha terminaler mer eksklusiv for hver gang er problemet den enorme utgiften til penger som dette antar. De siste nyhetene som kommer til oss fra selskapet har mye å gjøre med tilpasningsnivået til iPhone 6, som vi allerede kan reservere i gull eller platina til 2.779 euro for et tilbud i begrenset tid.

IPhone 6 i gull eller platina er en realitet for brukere som er villige til å betale for den. Vil være tilgjengelig i gull, rosegull eller platina farge. Apple advarer om at vi står overfor en luksuriøs terminal, som sannsynligvis vil selge ut raskt, så vi må skynde oss hvis vi vil gå til disse ytterpunktene av tilpasning.

I løpet av noen uker kunne de nye Apple-terminalene gå i salg, noe som var forventet slutten av september. Foreløpig er det på tide å bestille dem for å få disse eksklusive terminalene, som vi også må betale halve prisen som et signal før den offisielle lanseringen. Den mest relevante fordelen som vi finner i dette, er at de tilbyr oss en livstidsgaranti Den dekker alle aspekter av iPhone 6.

Det er sant at en gjennomsnittlig bruker ikke kommer til å bruke denne grusomme mengden penger på en gullmobil, men mange gjør det, og derfor advarte selskapet om at de hadde mye etterspørsel, og at du måtte skynde deg å glede deg over dette tilbudet. For øyeblikket 2 779 euro på tilbud og vent, se om disse terminalene kommer fram i løpet av noen uker.

iPhone 6 i gull eller platina for 2 779, hva tror du?