Retrode 2, tilbake til barndommen

Hvis du er en av dem som har noen retrokonsollpatroner, som Super nintendo, eller så har du de originale styrespakene som plukker opp støv et sted på rommet ditt, fordi konsollen brøt sammen på et tidspunkt i livet ditt, ikke bekymre deg, kan du gjenoppleve følelsen av å spille de videospillene som er en barndomsklassiker, ved å bruke originale patroner og joysticks, takket være Retrode 2, en særegen adapter som lar deg spille dine favoritt retro titler på datamaskinen din.

Selvfølgelig, i dag, hvis du vil gå tilbake i tid og spille en klassiker, trenger du bare å få en ROM eller emulator på nettet, men ingenting sammenligner med følelsen av å ha de originale styrespakene i hendene, og lytte til klikket karakteristisk for kassetten når den settes inn i sporet. Med dette i bakhodet, født Retrode 2, en adapter med to patronspor, en til Super nintendo, og den andre for patroner til SEGA Genesis, i tillegg til å ha to porter for å koble kontrollene, en for hver konsoll.

Video spill

Retrode 2 Det fungerer ved automatisk å konvertere den originale kassetten til ROM, på denne måten trenger du ikke å installere noe ekstra program for å begynne å bruke den, det er nok til at datamaskinen din gjenkjenner automatisk driveren for å begynne å spille. For å bruke kontrollene, må du koble dem til og vente litt under et minutt mens de er kartlagt.

Utformingen av Retrode 2 Det er ganske enkelt, med et deksel for å beskytte sporene mot støv og andre eksterne faktorer, også størrelsen er ganske kompakt, og den er kompatibel med Windows, iOS og Linux, så det vil ikke være noen problemer å koble det til datamaskinen din, siden med noen operativsystem fungerer bra.

Denne interessante adapteren kan kjøpes via den offisielle hjemmesiden til Retrode og det er priset til 85 dollar.