¿Tienes un realme X2 Pro? Así puedes apuntarte a la beta de Android 10

Riket X2 Pro går endelig inn i betafasen til Android 10

I går fortalte vi deg at riket X2 hadde gått inn i betafasen til Android 10, noe som overrasket oss fordi det ikke var flaggskip nåværende signatur. Det tok bare en dag til, men nå har riket X2 Pro også lagt inn beta for å oppgradere til Android 10. For øyeblikket er det i Kina, men sannheten er at fremgang i utviklingen av den nyeste versjonen av systemet for denne telefonen gir oss håp om hva vi kunne se de kommende månedene. Kanskje en fremgang av oppdateringsdatoen?

For omtrent en måned siden publiserte realme offisielt hvilke telefoner i katalogen som skulle oppdatere til Android 10 og når de ville gjort det. Riktignok var riket X2 Pro på den listen, noe vi alle forventet da det er den beste telefonen de har i katalogen sin i dag. Det som overrasket oss (og ikke for godt), er at oppdateringsdatoen ble markert for mars måned.

Riket X2 Pro har allerede Android 10 i betaversjon

Vi har gjentatt denne nyheten takket være GSMArena, men det er noe vi kan finne innenfor forumene til selve merket. Riket X2 Pro kan nå installere beta-versjonen av Android 10, som følger med ColorOS 7.0 (eller som de kaller det, realmeUI). I motsetning til betaversjonsprosjektet for riket X2, har vi fremdeles ingen lenker hvor vi kan registrere deg for det prosjektet. Vi har uansett noen detaljer om det.

Realme X2 Pro farger

Oppdateringen er veldig lett, spesielt med tanke på at det er en versjonsendring for Android, men til tross for dette er vekten bare omtrent 700 MB og versjonen er RMX1931_11_C.14. For øyeblikket neller det er detaljer om denne betaversjonen utenfor Kinas grenser, men vi håper at snart brukerne av disse telefonene i Spania, for eksempel, også kan installere testfasen til Android 10 på deres enhet.

Tatt i betraktning at vi er i januar og at riket X2 Pro allerede har skrevet inn betaen til Android 10, Kan dette innebære at oppdateringen er avansert med hensyn til forventet dato? Som vi allerede har sagt, kunngjorde firmaet at denne oppdateringen vil finne sted i mars, men sannheten er at det virker for sent å være stjerneterminalen, så vi vil ikke se et forskudd på forhånd av denne datoen endelig.