contadores Saltar al contenido

ROLR, den perfekte appen for filmelskere

Er du og vennene dine filmfans? I så fall vil denne kreative videoprogrammet fortryllende deg og gjøre at du har gode øyeblikk. Er om ROLR, et program som du kan handle i scenene i favorittfilmene dine.

ROLR har nettopp landet på App Store takket være skuespiller Edward Kerr, som har gitt ut denne nye applikasjonen for videosamarbeid opprettet for å hjelpe til med å koble mennesker fra hele verden som har en ting til felles: kjærligheten til filmer. Her forteller vi deg mer informasjon om ROLR, du vil se at driften er veldig enkel og i løpet av få sekunder kan du glede deg over den.

rolr-ios-app-3

Hovedfunksjonene til ROLR for iPhone

Det er verdt å merke seg at Nye filmer, kjendiser og personligheter blir lagt til i ROLR hver dag de skal samhandle med. Applikasjonen har en slags teleprompter integrert som viser linjene i scenen til filmen du velger.

Du må bare registrere din tilsvarende del og deretter invitere andre medlemmer av ROLR-samfunnet å bli dine kamerater. Kerr, skaperen av denne applikasjonen, påpeker at det allerede eksisterte karaoke for musikkfans allerede i dag, men foreløpig eksisterte ingenting lignende for filmelskere.

rolr-ios-app-2

ROLR er foreløpig bare tilgjengelig for iOS-enheter, men Det er forventet at de i sommer vil gi ut en versjon for Android. I tillegg må det sies at ROLR jobber med hovedfilmstudioene for å generere flere scener i applikasjonen og tjene som en salgsfremmende plattform for å nå frem til seerne, blant annet.

Og det er slik at ROLR ikke bare kan være en morsom applikasjon for filmfans, Det kan også brukes av de menneskene som vil være skuespillere eller skuespillerinner for å promotere arbeidet sitt., og ventet på at noen som er viktig å se dem.

Last ned ROLR på din iPhone

ROLR er gratis og tilgjengelig i App Store, selv om du foretrekker det, kan du laste det ned ved hjelp av lenken rett nedenfor. Den er kompatibel med iPhone, iPod Touch og iPad, selv om den ikke er optimalisert for nettbrettskjermen, og krever iOS 8 eller en senere versjon av systemet.

Hva synes du om ROLR? Fortell oss din mening i kommentarene!

Spor | CultofMac