Roma: Total War Just Released, og bare iPads kan flytte den

Selskapet Feral Interactive, et selskap som spesialiserer seg på porting av spill til iOS og Mac, har nettopp bekreftet det siste arbeidet. Roma: Total War er tilgjengelig nå for alle som vil spille et av de beste strategispillene i sanntid gjennom tidene.

Det kan interessere deg | Bruk døde timer med de beste casual spillene for iPhone og iPad

Som tittelen allerede påpeker, er Roma: Total War laget eksklusivt for iPads, noe som gir mye mening med tanke på det vi må flytte store hærer på slagmarken vår og også i sanntid.

En tittel som bare er kompatibel med iPad-er

Roma totalt krigsspill ios

Som bekreftet har utviklere rapportert det spillet vil fungere utmerket på følgende enheter fra Apple:

Vi anbefaler deg | De beste løpene til flere spillere å glede deg over på iPhone eller iPad

Hvis du eier noen av enhetene nevnt ovenfor, alt du trenger å gjøre for å begynne å spille Roma: Total War betaler prisen på $ 9.99.

Et flott system med episke kamper

Roma total war ios spill

Det kan interessere deg | Dra nytte av alle Call of Duty-spillene som tilbys i App Store!

Hvis du ikke har spilt noen av Total War-spillene, bør du vite at de alle tilbyr slag i episk skala mellom enorme hærer. Roma: Total War tilbyr oss en integrasjon mellom strategi og taktikkSamtidig gjør det oss i stand til å bruke diplomati, underkurve og attentater for å gjøre kamper mye enklere og oppnå seier raskere.

For de som har ventet på spillet siden det ble annonsert for måneder siden, bør du huske det minst 4 GB ledig plass kreves på enheten for nedlasting og installasjon.

Vi anbefaler deg | Møt den mest solidaritetsappen i App Store

Roma total war ios ipad-spill

Som alltid håper vi Feral Interactive har gjort en utmerket jobb med Roma: Total War, og vi er sikre på at vi ikke vil støte på noen problemer med den generelle ytelsen til spillet eller dets kontroller. Hvis du vil kjøpe det, her legger vi igjen linken.

Har du ventet på dette spillet? Legg igjen svaret i kommentarene!

Spor | Telefonarena