“Rotta som bader seg”, en viral video, gir gnister av kontrovers om misbruk av dyr

En ny video som sirkulerer på Internett har rasert mange mennesker. Siden ganske nylig har mange sett på a video om en rottebading alene, som har vakt mye kontrovers om dyremishandling.

Det er en veldig kort video som mange anser som gjenspeiler mishandling av et hjelpeløst og lite dyr. Det er grunnen til at mange mennesker har hevet seg og kritisert ham, for det enkle faktum å ha lastet opp noe til YouTube for å få besøk og derfor penger med en påstått sak om dyremishandling.

Denne videoen der du ser en rotte med såpe Det sirkulerer til og med på sosiale nettverk som Facebook, og akkumulerer millioner av visninger og reaksjoner av alle slag i menneskene som ser på det. I alle fall på Facebook kan du det rapporter denne typen innhold hvis du anser det som hensiktsmessig.

Bilde - The "rottebading alene", en viral video gnister kontrovers for misbruk av dyr

Er det dyremishandling?

Det kan være en dyrevideo med en viss ømhet for mange, men sannheten er at en annen stor del av brukerne anser det for å være dyremishandling, siden en ufarlig rotte sees badende alene full av såpe for å være renere.

Puigdemont kysser det spanske flagget og blir viral

I løpet av de 15 sekundene videoen varer, kan rotta sees som gjør rare bevegelser som kan anses at han ville gni seg for å rense seg, men det ser ut til at disse bevegelsene i virkeligheten bare jager fjern såpen.

Det er ikke kjent hvordan rotte opp til der ikke engang begynte å gni med såpe angivelig å bade, men brukeren som filmet den er kjent, noen som uttalte at det ikke var hans, og at han på kort tid forlot dette stedet etter innspilling av det.

Jeg mener dette viral video kan betraktes som dyremishandling siden det effektivt kan verifiseres at rotta ikke prøver å bade, men heller gjør bevegelser for å bli kvitt såpen på toppen.

En WhatsApp-viral advarer mot å bruke smarttelefonen i mørket