free estadisticas Saltar al contenido

Royole FlexPai 2: Det kinesiske merket som kom frem med den første fleksible mobilen fortsetter å vokse med en ny mer kompakt skjerm og en avtale med ZTE

marzo 25, 2020

Verken Samsung eller Huawei eller Xiaomi. Den første produsenten som viste oss en mobiltelefon med en fleksibel skjerm var Royole, et lite kinesisk merke som spesialiserte seg på skjermer som med økningen av denne trenden har fått styrke. Den første FlexPai hadde en hel rekke problemer, men den var en funksjonell, fleksibel enhet med proprietær teknologi. Ganske en prestasjon med tanke på at andre selskaper med mye mer ressurser kom senere.

Når vi har kunnet teste de nye Galaxy Fold, Galaxy Z Flip eller Mate Xs, har vi bekreftet at opplevelsen av disse modellene er langt overlegen enn den som ble tilbudt med den første FlexPai. Men selskapene fortsetter å forbedre seg, og nå forventer Royole den nye FlexPai 2, den nye enheten som kommer i løpet av andre kvartal og vil innlemme sin tredje generasjon av fleksible skjermer.

Feilene til FlexPai: vi testet den første sammenleggbare smarttelefonen, og det er dette de som kommer senere bør unngå

Et skjerm med en krumningsradius på en millimeter

Cicada-skjerm

Royole presenterer den tredje generasjonen av sin "Cicada Wing" -skjerm, et fleksibelt OLED-panel. Dette panelet vil være det som brukes til FlexPai 2, og sammenlignet med tidligere modeller, tilbyr det en mye mindre krumningsradius. Noe som gjør det mulig å "lukke" telefonen for å være flatere og mer kompakt.

I henhold til de tekniske spesifikasjonene som er merket av merkevaren, tilbyr det nye panelet 50% mer lysstyrke og har forbedret bildekvalitet med høyere kontrast, bedre synsvinkler og bedre taktil respons.

Men poenget hvor dette panelet kan representere en betydelig forbedring av brukervennligheten til telefonen er krumningsradiusen. Av 3 mm fra forrige generasjon er 1 millimeter nådd. Det vil si et nivå som ligner det som nå tilbys av terminaler som Huawei.

Når det gjelder holdbarhet, sier Royole at panelet vil fortsette å bøye lett etter 200 000 bretter. For å oppnå dette har selskapet ansatt en Eiendomsteknikk basert på ULT-NSSP-teknologi '(Ultra-lav temperatur ikke-silisium halvlederprosess).

FlexPai 2 kommer med 5G-tilkobling og Snapdragon 865

Den første enheten som bruker dette nye fleksible panelet vil være Royole FlexPai 2, offisielt kunngjort nå, og som kommer i løpet av andre kvartal. FlexPai 2 vil tilby en størrelse på 7,8-tommers skjerm med et forhold på 4: 3 og vil forbedre konstruksjonen for å tilby et mer robust karosseri med '3S Hinge' hengsel fornyet.

Flexpai 2 Real

Selskapet har ikke avslørt funksjoner som batteri, minne eller kameraer, men det har bekreftet at vi inne i FlexPai vil finne den nye prosessoren. Qualcomm Snapdragon 865, som for tiden inneholder mange av de nyeste flaggskipene. Sammen med det kommer et LPDDR5-minne, UFS 3.0 og 5G-tilkobling.

Henter Axon M-vitnet: Royole kunngjør en avtale med ZTE

ZTE var en av de første produsentene som utforsket konseptet med dobbel skjerm. Vi kan ikke si at det var en suksess, men ZTE Axon M var en modig innsats. Nå, under Royole 2020-konferansen, har den kinesiske produsenten kunngjort en samarbeidsavtale med ZTE for å "samarbeide og fremme bruken av fleksible skjermer i 5G-tiden for smarttelefoner og andre sektorer."

ZTE Axon M, analyse: en modig innsats for dobbeltskjermen som blir liggende på halv bensin

Bill Liu, administrerende direktør og grunnlegger av Royole, forklarer at "Royole og ZTE vil samarbeide for å bruke fleksibel skjermteknologi, og vi ser frem til å støtte ZTE i å lage deres innovative fleksible smarttelefoner." Er avledet slik ZTEs neste fleksible mobil ville forutsigbart bruke fleksible paneler opprettet av Royole. Vi vil se om de endelig i løpet av 2020 overrasker oss med en ZTE Axon M 2 eller lignende enhet.

Mer informasjon | Royole

del
   
         Royole FlexPai 2: Det kinesiske merket som kom frem med den første fleksible mobilen fortsetter å vokse med en ny mer kompakt skjerm og en avtale med ZTE