RuMapps tilbyr all informasjon om Murcia på din iPhone og iPad

Oppdag magien til Murcia med RuMapps-applikasjonen

RuMapps er en applikasjon for iPad og iPhone som tillater oss oppdag de landlige områdene og områdene i den vakre Murcia-regionen. Det fargerike og estetiske grensesnittet (organisert med fargerike Live Fliser i ekte Windows Phone-stil) gir oss muligheten til kjenner til og med den minste detalj om de 31 kommunene av dette uniprovincial autonome samfunnet i Spania.

Hensikten med denne gratisappen for iOS, Android og Windows Phone er ingen ringere enn guide turister gjennom de forskjellige mulighetene og / eller aktivitetene som Murcian-regionen tilbyr oss: museer, gastronomi, kultur, festivaler, monumenter, lokale produkter … Uten å glemme, selvfølgelig, de berømte vinkjellere, ruter og restauranter.

Den har interaktive kart og HD-bilder

RuMapps tilbyr oss en Mye informasjon veldig interessant og veldig nyttig. Med den vil vi kunne oppdage for eksempel hvilke restauranter vi har i nærheten til en romantisk middag med partneren vår, hvilke museer vi kan besøke eller hvor vi kan overnatte for å tilbringe noen dager i Murcia.

rumapps-murcia-iphone-ipad-2

Som om det ikke var nok, tillater det oss har interaktive kart implementert med vår geolokalisering som viser oss alle interessante steder. Ved å klikke på et av disse punktene kan vi få tilgang til fanen til nevnte innhold, hvorfra vi vil ha muligheten til å legge til kommentarer, legge den til i favoritter eller kjenne rutene til andre brukere, blant andre.

Dermed er rutene opprettet av andre brukere offentlige, derfor vil vi ha muligheten til vite hvilke som er de mest etterspurte turistaktivitetene eller den mest vellykkede blant alle besøkende.

rumapps-murcia-iphone-ipad

Hver av disse filene med selskaper, museer eller turistområder har sine fotografier, sitt offisielle nettsted og et telefonnummer til kontakten. Ingenting mangler. Også vi kan dele ressursene på de viktigste sosiale nettverkene eller oppdag hvilke interessante steder i Murcia som ligger i nærheten av oss takket være alternativet “Nær meg”.

Men en av tingene som fascinerte oss mest med RuMapps er at du kan finne det du leter etter i noen få kraner og gjennom forskjellige tilgangspunkter: fra interaktivt georeferenskart og fra seksjonene Etter kommune og etter kategori.

rumapps-murcia-iphone-ipad-3

RuMapps er et samarbeidsprosjekt mellom de fire lokale handlingsgruppene fra Murcia-regionen: Integral, Society for Rural Development (GAL Coordinator), Campoder, ADC Nordeste og ADRI Vega del Segura.

Det vi likte mest med RuMapps

  • De fargerikt og intuitivt grensesnitt brukergrensesnitt.
  • Det faktum at du har høykvalitetsfotografier og høy definisjon.
  • Du trenger ikke en Internett-tilkobling for å glede deg over den.
  • Vår data og ruter synkroniseres mellom forskjellige mobile enheter.

Det vi likte minst med RuMapps

  • Guidede turer-delen har foreløpig ingen fil, vi ser for oss at i fremtidige oppdateringer vil den bli fullført.

RuMapps på video

Vil du vite Murcia i dybden? Da kan du ikke gå glipp av videoomgangen vår:

Last ned RuMapps for iPhone, iPad og iPad Mini

Har du fortsatt ikke lastet ned denne appen? Det er gratis!

Del publikasjonen vår på sosiale nettverk og still spørsmål du har om appen i kommentarfeltet. Vi håper du likte det!