Ryktene om iPad 5, iPhone 5S og iPhone Lavpris

Her bringer vi deg noen nyere rykter omtrent femte generasjon av iPad og om de nye iPhone-modellene som vi kanskje ser i år.

Ryktene om lavprisen iPad 5, iPhone 5S og iPhone

Det er ment å være tilgjengelig saken for neste Apple-nettbrett, og det ligner mye på iPad Mini enn vi kunne forestille oss. Tilsynelatende har denne nye designen overbevist alle, så det er ikke overraskende at de nye modellene tar i bruk linjene til Apples 7,9-tommers nettbrett.

Det er mer, de har blitt foreslått for å minimere kantene (svart eller hvitt) av nettbrettet, noe som øker prosentandelen av overflaten på terminalen som er dedikert til skjermen. Vi vet ikke hvor behagelig det vil være å holde, men det vil være en velkommen ide om de klarer å redusere vekten og tykkelsen med en tilstrekkelig mengde.

Derfor kan vi si at iPad 5 vil ha samme skjerm som fjerde generasjon, men minimale kanter vil resultere i en mindre enhet enn den nåværende. Noen beskriver det til og med som en strukket iPad Mini.

Når det gjelder iPhone, sier analytikere at iPhone 5S vil se mye ut som femte generasjons iPhone. På sin side, den ryktede lavpris-iPhone, kommer innebygd i plast og vil fokusere på å feie det kinesiske markedet og andre naboland.

Bortsett fra alt dette, begynner du å snakke om en iPhone +, en mystisk terminal som skulle komme ut neste år gitt sin embryonale tilstand. Det ville være en nesten fem-tommers smarttelefon, som kommer i konflikt med enheter som Samsung Galaxy Note.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | Macrumors