Ryktet: iOS 6 vil bringe Siri til iPad 2 og ny iPad

I følge pålitelige kilder, en av funksjonene i iOS 6 vil være full kompatibilitet med Siri stemmeassistent med iPad 2 og den nye iPad. Den som ville tape i dette tilfellet ville være den yngre broren, den originale iPad. Dette er fordi A4-brikken ikke vil ha nok kraft til å flytte i sanntid mengden informasjon som stemmeassistenten krever.

I teorien, med Siri på Apple-nettbrettet funksjoner som vi allerede vet kan utføresfor eksempel å skrive e-post og notater, søke i Safari og Wolfram-Alpha, samle vær- og lagerinformasjon, spille musikk og administrere kalenderen vår. Det eneste du ikke kunne gjøre, åpenbart, er å ringe taleanrop.

Det er allerede påvist bevis med den nye iPad 3, og det ser ut til å virke ganske bra til tross for at det nettbrettet er en enhet som vanligvis holdes borte fra munnen. Det ser ut til at Siri ikke ville kjøre fullskjerm, men i et lite vindu som ville stige fra bunnen av skjermen.

Tror du at vi vil se denne funksjonen med iOS 6? Hva vil skje med de brukerne som ikke har 3G på iPad-en?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!