contadores Skip to content

Ryktet | Microsoft har en plan om å avslutte iPad Mini

Så du synes iPad Mini er den beste det er å spille når du er borte hjemmefra. Sannheten er, når det gjelder antall vanedannende spill, nesten ingen bærbar konsoll kan takle det. En annen ting er å snakke om blockbuster- eller AAA-spill, der App Store bare har noen få eksempler som er utenfor normen.

I alle fall Det ser ut til at Microsoft designer et 7-tommers nettbrettnøkkelnavn Xbox overflate, som ville konkurrere med iPad Mini for å tiltrekke oppmerksomheten til videospillfans. Dette mystiske nettbrettet skal visstnok nå brukere om noen måneder, alltid før Redmond-selskapet kunngjør den nye Xbox 720, eller hva den nye konsollen heter.

Verge-nettstedet informerer oss om at dette mystiske nettbrettet for spillere ikke ville være en enkel redusert kopi av Microsofts Surface. Faktisk ville den ha en ARM-prosessor spesielt designet av Intel, samt en god del RAM. Operativsystemet ditt blir det et trimmet og optimalisert Windows for å kjøre spill. Selv om det selvfølgelig også tillater noen andre typiske alternativer for nettbrett, for eksempel å surfe på Internett, lese posten eller se på videoer.

Denne nye enheten skulle produseres på en fabrikk som eies av Microsoft, omgitt av store sikkerhetstiltak for å unngå lekkasjer. Faktisk kan de første testene allerede være i gang blant et lite antall ansatte.

Hva synes du om dette Microsoft-initiativet? Vil den kunne konkurrere med iPad Mini når det gjelder å tilby kvalitetsspill?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | CultofMac