Así puedes utilizar el notch de tu móvil como indicador de batería

SÃ¥ du kan bruke mobilens hakk som batteriindikator

Han hakk har blitt en av mest fremtredende trender innen smarttelefonsektoren gjennom de siste årene. For tiden kan vi finne hakk i alle størrelser og former, men den som oftest lykkes blant brukerne er den som har vanndråpsform. Nå, nå forteller vi deg hvordan du kan få mest mulig ut av mobilhakket ditt med en av de enkleste applikasjonene du kan forvandle til en batteriindikator.

Utviklerne av XDA har laget en ny applikasjon slik at alle enheter som har dette bittesmå hakket, inkludert Redmi Note 7, Mi 9 eller OnePlus 6T, kan gi den en komplementær bruk. En ganske nysgjerrig app som får navnet Notch Pie, og som vi skal fortelle deg hver og en av detaljene.

Slik gjør du hakket til vann i en batteriindikator

Hakket har vært og vil være et av de mest omtalte dilemmaene i smarttelefonsektoren. Mange er brukerne som overhodet ikke liker en estetisk trend som a høyere skjermprosent og som de aller fleste merker har passert. Imidlertid, hvis du kjøper en mobil i dag, er den mest normale tingen at den kommer akkompagnert av det typiske hakket. Derfor er det bedre å godta det uunngåelige og gi hakk noe bruk. Transformer den for eksempel til en batteriindikator.

Vi har allerede sett det med hullet i Galaxy S10 og omstillingen til en lysring. Nå overføres den samme muligheten til enheter som har et hakk i form av en vanndråpe som designbase. For å gjøre dette, må du installere applikasjonen fra Drive-dokumentet og deretter justere plasseringen til batteriindikatoren slik at den stemmer overens med hakket. I dette tilfellet har kollegene til XDA Developers gitt eksemplet på Redmi Note 7.

Det er viktig å merke seg at størrelsen og tykkelsen på denne indikatoren også kan justeres, slik at denne appen kan brukes på alle enheter med denne typen hakk. Når prosessen er fullført, viser resultatene en ganske attraktiv terminal som også til enhver tid indikerer hva som er prosentandelen av gjenværende batteri. Hvis du vil prøve, her er lenken.

Kilde | XDA