Så du kan fjerne tillatelsene til BestStalk, verktøyet for å vite hvem som ser profilen din

De kan ha nådd oss BestStalk-meldinger på Twitter, med en lenke til nettstedet deres, eller til og med klager fra kontaktene våre fordi disse meldingene vises på våre vegne, selv om vi ikke har sendt dem.

BestStalk er en tjeneste som lover vet hvem som har besøkt profilen vår på Twitter, men er i praksis dedikert til å sende spam til andre brukere.

Hvis vi vil fjerne det må vi fjerne tillatelsene på Twitter, slik at du ikke kan sende DM (direktemeldinger) uten autorisasjon.

Og er at BestStalk blir sendte et stort antall meldinger som ettergir oss, som lenker til nettstedet ditt, for å prøve å gjøre det mer kjent.

Når det gjelder løftet om å vise oss hvem som besøker vår Twitter, er det bare agnet for oss å logge inn, det er virkelig ikke mulig å vite det.

Slik ser du hvem som ikke følger deg på Twitter

Teksten er vanligvis av denne typen, og nevner brukernavnet til kontoen:

Bilde - BestStalk: hva det er og hvordan du fjerner det

Det er ganske enkelt å se appene med tilgang til Twitter, men nå skal vi forklare trinn for trinn hvordan du fjerner BestStalk for de som er blitt berørt:

  1. Vi må søke blant applikasjoner med tilgang på Twitter, enten ved å følge denne menyen i appen, eller med lenken vi legger igjen til nettversjonen:

Innstillinger og personvern -> Konto -> Programmer og økter

Nett: applikasjoner og økter (Twitter-innstillinger)

Bilde - BestStalk: hva det er og hvordan du fjerner det

  1. Vi vil se etter appen som er tilknyttet BestStalk, i vårt tilfelle heter den “unddich”, men du kan endre navnet.

    En måte å identifisere det på er at spam-meldinger vil ha startet rett etter at du har gitt deg tillatelsene.

Bilde - BestStalk: hva det er og hvordan du fjerner det

  1. Vi vil klikke på “Oppheve tilgangen”, og vi kan også merke “Rapporter søknad” for Twitter for å fjerne det.
  2. Nå er det viktig å endre Twitter-passordet, for å forhindre at BestStalk kobler seg til igjen.
  3. Hvis vi ønsker å forbedre sikkerheten vår, ville det være en god idé å aktivere bekreftelsen i to trinn på Twitter, som bortsett fra passordet sender oss en SMS til mobilen eller en e-post før du starter økten, noe som unngår etterligning.

BestStalk er et veldig irriterende program, som lurer brukere ved å hevde at de vet hvem som besøker profilen deres, men at den til slutt er dedikert til å lage uønsket reklame.

Til slutt vil vi ikke vite hvem som kommer inn på Twitteren vår, fordi det er noe som det sosiale nettverket ikke tillater, så vi må fjern BestStalk ASAP slik at den ikke sender privat til alle brukerne som følger oss.

Hvordan planlegge tweets på offisielle Twitter