Så du kan følge live den endelige streaming av Salvadores de Ultrum, den siste utvidelsen av Hearthstone

uldum frelsere

Blizzard kunngjorde nylig den andre utvidelsen i 2019 for sitt populære Hearthstone-kortspill, Frelser fra Uldum. Denne nye historien fortsatte The Rise of Shadows og la til 135 nye og nye kort med interessante krefter av helten.

Utgivelsen er satt til 6. august, selv om du allerede kan kjøpe forhåndskjøpet. For å gi liv i ventetiden og lære nye og interessante detaljer om Salvadores de Uldum-utvidelsen, Blizzard har kunngjort en serie med direktesending som starter i dag.

Følg streaming av Salvadores de Uldum

Arrangementet vil inneholde Brian Kibler-innholdsskapere-, Peter Whalen-senior designer- og Chris Sierra-leder av samfunnet- og Du kan følge den fra kl 19:00 i Spania og utelukkende på Hearthstones Twitch-kanal.

Hearths

Men det er ikke alt siden Blizzard har planlagt nye livevideoer med de mest anerkjente Twitch-streamere, som AKAWonder, RDU, Feelink, Thijs eller Pathra. Han neste 2. august kl 10:00 spansk tid Du kan nyte en komplett gjennomgang av Frelsere fra Uldum i streng direkte fra Blizzard-kontorene.

Den siste av begivenhetene selskapet har forberedt før den offisielle lanseringen av den nye Salvadores de Uldum-utvidelsen Det vil være 5. august klokken 18:00 i Spania, direktesendingen vil være på spillets Twitch-kanal. Her vil vi se en utfordring blant skaperne som representerer hver av ligaene som vil bruke de nye kortene fra Frelsere av Uldum for å vise oss alle nyhetene.

Som vi kan se, har Blizzard veldig godt forberedt lanseringen av den nye Hearthstone-utvidelsen, det viktigste kortspillet i verden. Hvis du vil vite det hver eneste detalj av frelserne fra Uldum Du kan ikke gå glipp av disse direktesendingene som begynner i dag.