Sailfish OS på en Nexus 4 på video

Sailfish OS på en Nexus 4 på video

På slutten av 2013 ble et nytt operativsystem fra et finsk selskap presentert for allmennheten. Dette finske selskapet, Jolla, var et nytt selskap som dukket opp fra forbundet med noen tidligere Nokia-arbeidere før det ble kjøpt av Microsoft.

Jolla hadde utarbeidet operativsystemet sitt, og antok at basert på den opprinnelige ideen til Maemo og senere Meego, og som vi sa, presenterte han det for publikum i slutten av 2013. Sammen med det nye operativsystemet, kalt Sailfish OS, presenterte det nye finske selskapet en terminal hvis navn deles med navnet til selskapet selv. En terminal med et utmerket utseende både i design og spesifikasjoner som kan sies å innta et fremtredende sted i high-end av Android-terminaler. Apropos Android, en av styrkene til Sailfish OS er at den er i stand til å kjøre de nyeste applikasjonene som er opprettet for Android-systemet bortsett fra selvfølgelig å kunne kjøre de opprinnelige applikasjonene til Sailfish OS.

Som en av de viktigste egenskapene til Sailfish OS er at det er en åpen kildekode eller Open Source-system, det var bare et spørsmål om tid at vi så Jolla-operativsystemet kjøres på et passende apparat. I dette tilfellet, på grunn av tilgjengeligheten til hele enheten, vil Nexus 4 å løpe Sailfish OS Og i dag bringer vi det til deg på video slik at du kan glede deg over dette lille rart med operativsystemet som kjører på overlegen maskinvare, til og med Jolla-terminalen.