Saks beslutningstakere begynner å teste for iPad mini

Noen produsenter av deksler ser ut til å ha tilgang til kilder i Apples forsyningskjede som fra tid til annen gir deg et inntrykk av hva du kan forvente av fremtidige iOS-enheter. Vi så noen ganske nøyaktige tilnærminger på iPad 2 i fjor, og i år også tredje generasjons mold. Den tidlige iPhone 5-saken vi så i slutten av 2011 var imidlertid mindre enn vellykket. I dag er det vendingen på dekslene til en mulig minimodell. Etter noen råd mottatt fra kildene, saksbehandleren DeviceWear har publisert på sine nettsider noen eksempler på omslag til mini.

 funda_ipad_mini_trasera

Det er ikke klart for meg at disse designene ligger nær det endelige utseendet til iPad mini, siden de, som jeg nevnte tidligere, gjorde det samme med iPhone 5 og designene deres var falske, selv om de klarte å fange oppmerksomheten til media like. Kan være DeviceWear Jeg gjør det samme i år. Uansett, på nettstedet kan du se noen bilder av omslagene. Disse bildene inkluderer flere gjengivelser av mini. Porter og designfunksjoner samsvarer med tidligere rapporter Og de viser et mindre Apple-nettbrett, med en bakre mikrofon, omorganiserte høyttalere og en mindre dock-kontakt, så gjengivelsene vil sannsynligvis komme veldig nær det endelige utseendet til mini.

 funda_ipad_mini_teclado

Hva tror du? Tror du at iPad mini blir slik?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Forrige artikkelSamsung klargjør et 11,8-tommers nettbrett og retina-skjermNeste artikkel40% av stjålne enheter i New York er Apple

Jeg elsker alt som har med teknologi, kino, videospill, biler og Formel 1 å gjøre. Noen ganger skriver jeg om teknologi og hjemmekino på min personlige blogg: tucasauncine.com