contadores Skip to content

Salg av iOS-enheter kan overgå Windows PC-er

Apple har allerede presentert fordelene i tredje kvartal 2015, og som vi er vant til har tallene nok en gang ledsaget epleselskapet. Totalt har den solgt 47 millioner iPhones og 10,9 millioner iPad-er i løpet av dette siste kvartalet, noe som gir totalt nesten 58 millioner iOS-enheter, ikke inkludert iPod Touch eller Apple Watch. Salgstall for iOS-enheter samsvarer med PC-salg med Windows-operativsystem og kunne til og med overvinne dem.

Salg av iOS-enheter samsvarer med Windows PC-er for første gang

Hvis du ser på grafen som vi viser deg nedenfor, vil du se det siden juni 2008 har salget av Apple iOS-enheter vokst hvert år og fortsetter å gjøre det til i dag. Men allikevel hadde Windows PC-salget sitt beste øyeblikk i juni 2011, og siden har de falt litt etter hvert hvert år.

Salg av iOS-enheter er lik salget av Windows-PCer

Men akkurat nå er når salget har matchet, og solgt i underkant av 300 millioner enheter på begge systemene. Hvis alt fortsetter som før og Apple fortsetter å øke iPhone-salget, som det har skjedd de siste årene, kunne vi neste år snakke om salg av Windows-PCer som har overgått. Senere i år planlegger selskapet å lansere iPhone 6s og iPad Mini 4, ifølge ryktene, noe som kan øke salget.

I følge data innhentet fra Apples salg i tredje kvartal i 2015, som ble presentert i går, har epleselskapet hatt 49 milliarder dollar i omsetning, og av disse har 10,7 milliarder dollar vært fordeler for Apple. Analytikere er noe pessimistiske om iPhone-salg fra nå av, men basert på hva som har skjedd de siste årene har iPhone-salget vokst og mer siden lanseringen av iPhone 6 og 6 Plus, noe som Det kan tydelig sees i grafen som Benedict Evans av A16z har presentert.

Vi kan ikke glemme Android, Apples største konkurrent, og det er det Salg av Android-enheter overgikk allerede salget av Windows PC i mars 2012Logisk sett, siden salget av enheter med Android-systemet er mye høyere enn for iOS. Selv om iOS sakte vinner terreng i Storbritannia og nylig så vi hvordan iOS overskred Android-salget i USA, for første gang siden 2012.

Vi har lært disse salgsdataene fra iOS angående Windows-PCer takket være 9to5Mac. Vi må være klar over hvordan den nye iPhone 6s og iPad Mini 4. fungerer for forbrukerne. Hvis ryktene er sanne, blir begge utgitt før utgangen av 2015.

Tror du at iOS-enheter vil selge ut Windows-PCer?